Inaria Studiot loihtivat täydellisen walk-in closetin

Inaria

MinunVALOn master bedroomista haluttiin ylellinen rentoutumisen tukikohta. Siksi sinne tehtiin oma kylpyhuone, pääsy terassille sekä pisteenä i:n päälle myös laadukas Inaria Studion walk-in closet. Siitä tulikin yksi talon ihanimmista piirteistä! Se suunniteltiin yhdessä Inaria Studioiden Ahti Mäntymaan ja tila- ja sisustussuunnittelijamme Anita Koposen kanssa. Lopputulos on upea ja samalla erittäin käytännöllinen. Kokonaisuus nähdään sitten lähempänä messuja, tässä pieni kurkistus.

Jälleen messutalossa nähdään kotimaista laatua

Inaria Studiot on Pohjoismaiden suurin peilinvalmistaja sekä yksi Suomen merkittävimmistä kiintokalustevalmistajista. Perheyritys on perustettu vuonna 1923. Kokemusta siis riittää lähes sadan vuoden ajalta. Ratkaisuissa yhdistyvät ptikät perineet, nykyaikainen tuotantotekniikka ja ympäristötietoisuus. Inaria Studiot tavoittelee aina mahdollisimman korkeaa laatua kaikessa tuotannossaan. Materiaalit ovat laadukkaita ja aitoja, ja tuotanto vastuullista.

Walk-in closetiin haluttiin raikkaat valkoiset, vetimettomät kalusteet sekä paljon rekkitilaa. Tärkeää oli saada myös asusteille ja kengille käytännöllistä säilytystilaa. Walk-in closetissa on peilit, ja sinne tulvii ikkunasta ihanaa luonnonvaloa. Seinän väriksi valittiin Tikkurilan Pro Grey, sävy 1938, joka on kaunis harmaa tausta vaaleille kalusteille. Rahille on helppo istahtaa tai asetella asukokonaisuuteen sopivat palaset.

Kauniit mustat ristikko-ovet lisäävät ylellisyyden tuntua. Walk-in closet on toisaalta niin tyylikäs, että ovet voi huoletta jättää myös auki, jos vain siisteydestä pitää huolen 😉 Aivan upea, kaunis ja käytännöllinen kokonaisuus. Iso kiitos Inaria Studioille sekä Ahdille, jonka kanssa suunnittelu ja toteutus oli hyvin vaivatonta. Tällaisella walk-in closetilla pukeutuminen on todellista arjen luksusta.

Inaria_2

Kauniin Saimaan äärelle on tulossa unelmien koti. Merkkaa itsellesi ylös kohde 24 Valo-korttelissa, ja tule vierailemaan uudella upealla asuinalueella kesäisessä Mikkelissä! Projektimme jännittäviä vaiheita seuraat kätevästi tykkäämällä meistä Facebookissa ja seuraamalla Instagramissa. Lisää MinunVALOsta ja Mikkelin Asuntomessuista voit lukea messutalo-sivultamme.

Valoa viikkoon!

-Kristiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *