Climecon mukana luomassa puhdasta sisäilmaa

RINO

RINO-sarjan venttiilit MinunVALOn saunassa

 

Puhtaan sisäilman talo tarvitsee tottakai laadukkaat poisto- ja tuloilmaventtiilit. Apuun riensi kotimainen Climecon, joka edustaa ilma- ja ääniteknisesti alan huippua.

Climeconin Myyntipäällikkö Henri Remes on valloittava persoona, jonka kanssa meidän on ollut helppo asioida. Myös Climeconille puhdas sisäilma on sydämen asia, joten yhteistyö heidän kanssaan oli onnistunut valinta.

Climeconin vuosien kehitystyön tuloksena on syntynyt kattava valikoima ilmastoinnin päätelaitteita ja liitäntälaatikoita, joilla pystytään toteuttamaan korkealuokkainen, hiljainen ja vedoton sisäilmasto. Climeconin tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, Pihtiputaalla ja Kausalassa. Valikoimasta löytyy myös tehokkaat ja laadukkaat ammattikeittiöiden huuvat, ilmastointikatot, ilmanvaihtokatokset sekä kemialliset ilmanpuhdistimet. Heiltä löytyy todella tyylikkäitä ratkaisuja. Kannattaa käykää kurkkaamassa valikoima.

Climecon on nopeassa kasvuvauhdissa oleva ketterä yritys, joka tähtää myös kansainvälisille markkinoille. Jatkuva uudistuminen ja tulevan ennakoiminen on Climeconin työskentelyn ytimessä.  Digitalisaatio ja kaupungistuminen muuttavat elämistä ja asumista jatkuvasti. Muutoksen pyörteissä Climecon haluaa rohkeasti kulkea eturintamassa latua raivaten ja entistä fiksumpia ratkaisuja kehittäen.

Climeconin työskentelyssä näkyy kunnianhimo, hyvä asenne ja tekemisen meininki. Mahtava asiakaspalvelu ja ratkaisuhenkinen asenne ovat auttaneet meitä paljon.

MinunVALON ratkaisut

MinunVALOon valittiin jokaiseen tilaan juuri sopivat venttiilit. Messutalossa nähdäänkin liuta tyylikkäitä ja tehokkaita tuotteita.

RINO on kattohajottaja, jossa yhdistyy tyylikäs muotoilu ja loistavat tekniset ominaisuudet. RINO toimii puhtaasti, hiljaisesti ja ilman vetoa. Rakenteeltaan RINO estää tehokkaasti kattopinnan likaantumista. Edistyksel­lisen muotoilunsa ansiosta hajottajan ympärille ei muodostu likarengasta. RINO tuloilmaventtiilin huippuominaisuuksiin kuuluu myös korkea sekoitussuhde ja laaja heittokuvio. Saatavilla on saman elegantin sarjan RINOi poistoilmaventtiili ja RINO-S saunaventtiili.

RINOi on RINO-sarjan poistoilmaventtiili. Myös RINOi on muotoilultaan tyylikäs, ja sen tekniset ominaisuudet ovat huippuluokkaa; se toimii puhtaasti, hiljaisesti ja ilman vetoa eikä likaa vaaleatakaan kattopintaa. Poistoilmaventtiilin ominaisuuksiin kuuluu myös luotettava mittaus ja nopea ja tarkka säätö. Saatavilla on saman sarjan RINO tuloilmaventtiili ja RINO-S saunaventtiili.

Kaikki RINO-sarjan tuotteet ovat samaa muotoilua ja saatavilla on jopa 6 eri värivaihtoehtoa. MinunVALOssa RINO-sarjaa on asennettu WC-tiloihin, eteiseen, walk-in closetiin, kodinhoitohuoneeseen, keittiöön ja spa-tilaan.

climecon

Vasemmalta oikealle muutamia messutalossa nähtäviä malleja: PINO, VIP, RINO ja LINO

 

PINO on pienen kokonsa ansiosta erittäin tyylikäs poistoilmaratkaisu. Myös poistoilmaventtiili voi olla sisustuselementti tinkimättä lainkaan suorituskyvystä. PINO sopii poistoilmaventtiiliksi minkä tahansa tuloilmahajottajan kanssa. Muotokieleltään puhutteleva poistoilmaventtiili sopii niin uudisrakentamiseen kuin saneerauksiinkin. PINO on äänitasoltaan hiljainen ja puhdistettavuudelta helppo. Sen ominaisuuksiin kuuluu lisäksi luotettava mittaus sekä nopea ja tarkka säätö.

MinunVALOssa PINO on asennettu lastenhuoneeseen, työhuoneeseen ja master bedroomiin.

LINO on puhdaslinjainen ja tyylikäs. Se on kupera, syvävedetty ja rakennekorkeudeltaan erittäin matala ja helposti puhdistettava tuloilmahajottaja. Laajalle leviävä hajotuskuvio ja korkea sekoitussuhde estävät vedontunteen. LINOn ominaisuuksiin kuuluu hiljaisuuden ja vedottomuuden lisäksi luotettava mittaus sekä nopea ja tarkka säätö.

MinunVALOssa LINO on asennettu lastenhuoneeseen, työhuoneeseen, master bedroomiin, olohuoneeseen ja alakerran kylpyläolohuoneeseen.

LINO

LINO-tuloilmahajottaja kylpyläolohuoneessa

 

VIP on matalarakenteinen poistoilmaventtiili lukittavalla säädöllä laadukkaaseen rakentamiseen. MinunVALOssa se on asennettu konetiloihin ja ryömintätilaan.

OKA tuloilmaventtiilin pyöreä muotoilu ja pyöreä rei’itys luovat asennustilaan perinteiseksi luonnehdittavan tunnelman. Tuloilmaventtiilin puhdaslinjainen ja tyylikäs muotoilu sulautuu oivallisesti huoneen muihin kattoon asennettuihin laitteisiin ja osaksi kodin sisustusta. OKA on ilma- ja äänitekniikaltaan erinomainen kattohajottaja, jossa yhdistyvät laaja heittokuvio ja korkea sekoitussuhde. Lisäksi sen ominaisuuksiin kuuluu luotettava mittaus sekä nopea ja tarkka säätö. OKAlla saavutetaan hiljainen ja vedoton sisäilma.

MinunVALOssa OKA on asennettu konetiloihin ja ryömintilaan.

SET poistoilmaventtiilin ilmavirta on helposti mitattavissa ja säädettävissä. Tilavuusvirran säätö voidaan hoitaa tulppaamalla suuttimia. SETin ominaisuuksiin kuuluu myös alhainen äänitaso.

MinunVALOssa SET on asennettu suihkutiloihin.

Tässä talossa on siis puhdas sisäilma ja tehokas ilmanvaihto taattu! Kesä lähestyy kovaa vauhtia, ja vielä on tehtävää.  Aikataulu on kuitenkin pysynyt hienosti kasassa, joten kesäkuun Dekon kuvauksiin saadaan valmis talo 🙂

Seuraat meitä ja MinunVALOn valmistumista kätevästi tykkäämällä meistä Facebookissa ja seuraamalla Instagramissa. Blogi elää jatkuvasti myös omilla sivuillamme. Lisää MinunVALOsta ja Mikkelin Asuntomessuita voit lukea messutalo-sivultamme.

Valoa viikkoon!

-Kristiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *