Sisustuksen kruunaa Balmuir

Balmuir_walk-in_closet

Balmuir on yksi viime aikojen hienoimmista suomalaisista menestystarinoista. Balmuir on lyhyessä ajassa muodostanut houkuttelevan brändin, jonka tuotteet huokuvat laadukkuutta ja ovat klassisen tyylikkäitä. On siis aivan mahtavaa saada Balmuirin tuotteita MinunVALOon. Niitä nähdäänkin messutalon jokaisessa tilassa. Erityisen hienoa on, että ne sopivat loistavasti yhteen oman MinunDESIGN-huonekaluperheemme kanssa.

Suomalainen menestystarina

Balmuirin tarina alkaa vuodesta 2007, kun perustaja Heidi Jaara seurasi suurta intohimoaan laadukkaita materiaaleja sekä korkealaatuista käsityötä kohtaan. Kauniiden ja laadukkaiden esineiden arvostus oli periytynyt jo lapsuuden kodista.

Uraa Heidi loi ennen Balmuiria Nokialla. Työmatkoilla Heidin pieneen muistikirjaan kertyi inspiraatioita ja ideoita omaan yritykseen. Suuri unelma kasvoi ja konkretisoitui hiljalleen. Hän halusi luoda tuotteita, jotka poikkeaisivat nykyisestä massatuotannosta; laadukkaita materiaaleja, kestävää käsityötä ja vastuullisuutta.

Pian ura Nokialla jäi, ja Heidi ryhtyi toteuttamaan unelmaansa. Nyt kymmenen vuoden jälkeen Balmuir on yksi Suomen johtavia sisustus- ja lifestyle brändejä, jonka suosio on kantautunut myös merten taakse. Balmuirin ylellisiin, laadukkaisiin ja eettisiin tuotteisiin ei voi kukaan olla ihastumatta.

MinunVALO & Balmuir

MinunVALO on täynnä toinen toistaan laadukkaampia ja kauniimpia sisustustuotteita. Balmuir on kokonaisuuteen juuri se oikea lisä. Messutalossa nähdään kattava valikoima Balmuirin tuotteita torkkupeitoista huonekaluihin. Saatatte hämmästyä, kuinka laaja valikoima heillä onkaan!

Balmuirin Heidi Saarela ja Kimmo Pirhonen ovat olleet mahtavia yhteistyökumppaneita ja auttaneet kaikessa.

Tässä muutama kurkistus MinunVALOssa nähtäviin tuotteisiin.

balmuir_empoli_throw_lightgrey_640x640_ balmuir_kensington_lantern_size_xs_grey_640x640_ balmuir_wellington_tray_l_grey balmuir_oxford_directors_chair_cognac_640x640__1
balmuir_verona_cushioncover_light_grey_dark_greay
Tuotteet ylhäältä alas:
Empoli throw, light grey
Kensington Lantern, xs
Wellington Tray
Oxford Directors Chair
Verona cushioncover, light grey, dark grey
Tuotekuvat www.balmuir.com

 

Projektimme vaiheita seuraat kätevästi tykkäämällä meistä Facebookissa ja seuraamalla Instagramissa. Lisää MinunVALOsta ja Mikkelin Asuntomessuita voit lukea messutalo-sivultamme.

Rentoa viikonloppua!

-Kristiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *