Keittiömaa ja MinunVALOn upea Noblessa-keittiö

loft_zz_1

Kodin sydän eli keittiö on nyt valmis! Miten upea siitä tulikaan! Keittiömaa oli meidän valintamme, ja erittäin hyvä valinta olikin. Suunnittelu oli mutkatonta ja asennus kävi ammattitaitoisesti ja ripeästi. Iso kiitos!

Pidetään kuitenkin vielä jännitystä yllä. Valmiin keittiön paljastamme messujen pyörähtäessä käyntiin. Tässä hieman maistiaisia 😉

Keittiömaa on perheyritys, jonka omistavat kauppiaat Eija Kanniainen-Ikonen ja Sakari Ikonen. Keittiömaa on tehnyt jo 15 000 erilaista ja yksilöllistä keittiö-, sisustus-, tila-, valo-, väri- ja remonttisuunnitelmaa. Tämä on vaatinut Keittiömaan henkilökunnalta jatkuvaa koulutusta ja panostusta ammattitaidon ylläpitämiseen nopeasti muuttuvassa sisustusmaailmassa. Ajan hermolla oleva suunnittelu on siis taattua. Keittiömaalle yksilöllinen keittiösuunnittelu on sydämen asia. He haluavat tehdä asiakkaidensa unelmista totta.

MinunVALOn upea ja käytännöllinen Noblessa-keittiö

Keittiösuunnittelu tehtiin yhdessä Eija Kanniainen-Ikosen ja sisustus- ja tilasuunnittelijamme Anita Koposen kanssa. Korkeille valkoisille seinille haluttiin kontrastia tekemällä mattamusta, linjakas ja minimalistinen keittiö. Valitsimme Noblessa-keittiöiden vetimettömän Line N -keittiön. Puhdaslinjainen ja tumma keittiö on nappivalinta loft-henkiseen kotiin, jonka eläviin ja harmonisiin pintoihin keittiö sopii täydellisesti. Myös tasoksi valittiin mattamusta Decor-väri, jotta saataisiin mahdollisimman saumattoman näköinen kokonaisuus. Raikkaat kaapistovalinnat saavat keittiön ihan uudelle tasolle. Altaaksi valittiin Schockin Mono N-100 Cristadur.

Ovet ja etusarjat on helppo avata vetimenä toimivan syvennysprofiilin ansiosta. Syvennysprofiilien linja jatkuu samalla korkeudella allaskaapeissa, lisäsivuissa, koneiden kohdalla ja myös komeroissa. Läpi asennetun syvennysprofiilin takia keittiössä ei voida käyttää normaaleja keittiökalusterunkoja. Kaikki kulmaratkaisut on myös suunniteltu aitoa vetimetöntä keittiötä silmällä pitäen. Kodinkoneet ovat Whirlpoolin.

Keittiömaa_4 loft_zz_11

Noblessa on yksi Europpan suurimmista keittiötehtaista. Noblessa-keittiöt valmistetaan huippumodernia automaatiota hyödyntäen, tinkimättömällä tarkkuudella. Saksalainen perheyritys valmistaa vuosikymmenien kokemuksella joka päivä 2700 keittiötä.

Noblessa tarjoaa 106 erilaista ovimallia, jotka mahdollistavat yli 150 yhdistelmävaihtoehtoa. Tarjolla on 76 vedinmallia, 17 runkosävyä, 24 erilaista työpöytätasoa ja yli 2000 erilaista kaappimallia. Näistä vaihtoehdoista löytyy keittiö jokaiseen makuun! MinunVALOn Noblessa-keittiössä nähdään Whirlpoolin kodinkoneita, mutta keittiöön voidaan yhdistää myös mitä tahansa muita markkinoilla olevia kodinkoneita.

Myös ergonomisuus on otettu huomioon suunnittelussa. Kolme erilaista pöytäkaappien korkeutta, neljä eri sokkelikorkeutta, viisi seinäkaappien korkeutta, neljä tasokaapin ja komeron korkeutta antavat todella laajat mahdollisuudet suunnitella juuri itselle ja perheelleen sopivan, yksilöllisen keittiön.

Rungot toimitetaan aina ovien kanssa valmiiksi kasattuina. Noblessa-keittiöt toimitetaan aina sovitun aikataulun mukaisesti yhtenä kokonaistoimituksena, mikä helpottaa keittiön vastaanottoa ja asennusta. Keittiöt toimitetaan tehtaan omilla rekoilla suoraan lähimpään Niemen logistiikkavarastoon. Kotiinkuljetuksesta vastaa Niemi Palvelut Oy. Kokonaisaika Saksasta kotiovelle on vain 4–6 viikkoa.

Yksilöllisyys, räätälöitävyys, tyylikkyys, laadukkuus, vastuullisuus ja nopea toimitus samassa paketissa

Myös vastuullisuuteen panostetaan. Noblessa-keittiöillä on PEFC-sertifikaatti, eli keittiöiden valmistuksessa käytetään vain hoidetuista metsistä ja valvotuista kohteista saatavaa puuta. Noblesse-keittiöiden valmistaja on ensimmäinen tehdas, jolle sertifikaatti on myönnetty. Tehtaalla on myös Saksan huonekaluteollisuuden Golden M-laatusinetti ja LGA Nurbergin GS-turvallisuussinetti, jotka myönnetään turvallisuuden ja pitkän käyttöiän takeena.

Yksilöllisyys, räätälöitävyys, tyylikkyys, laadukkuus, vastuullisuus ja nopea toimitus samassa paketissa. Voisiko olla parempaa?

Juuri nyt Keittiömaalla sattuu olemaan Nobelssa-keittiöistä -30% tarjous, joka kannattaa hyödyntää. Tarjous on voimassa toukokuun loppuun. Lue tarjouksesta lisää: www.keittiomaa.fi.

Ihanan Eijan voit tavata MinunVALOlla messujen ajan. Tule ihmeessä keskustelemaan Keittiömaan tuotteista ja palveluista ihan paikan päälle. Keittiömaalta löytyy keittiöiden lisäksi myös kodinhoitohuone- ja kylpyhuonekalusteet, liukuovikaapistot sekä asennukset ja täydelliset huoneistoremontit.

Nyt ollaan jo pitkällä ja loppusuora häämöttää kiikarissa! Rakennusprojektimme vaiheita seuraat kätevästi tykkäämällä meistä Facebookissa ja seuraamalla Instagramissa. Blogi elää jatkuvasti myös omilla sivuillamme. Lisää MinunVALOsta ja Mikkelin Asuntomessuita voit lukea messutalo-sivultamme.

-Kristiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *