Tilannepäivitys – ensimmäinen kerros miltei valmis!

maisema_yläparveke

Hetki on taas vierähtänyt viimeisestä raksapäivityksestä. Hulinaa on riittänyt ja edistys ollut huimaa. Vaikka kiirettä pitää, niin rytmi on hyvä ja aikataulussa on pysytty. MinunVALO alkaa nyt hahmottua pikkuhiljaa oikeaksi kodiksi. Nyt on taas hyvä hetki päivittää tilannetta. Ensimmäinen kerros on miltei valmis ja toinen kerroskin on hyvää vauhtia tulossa perästä.

Kaikki pinnat ovat jo melkein valmiit. Maalipintoja ja WC-tilojen ja spa-tilan mikrosementointeja viimeistellään parhaillaan. MinunVALOsta löytyy paljon harmonisia ja eläviä pintoja, ja pehmeys yhdistyy loftmaiseen raffiuteen.

Saimme juuri asennettua upean Keittiömaan Noblessa-keittiön, josta tuli aivan täydellinen. Myös asennus hoitui rivakasti ja mutkitta. Musta, linjakas keittiö on todella kaunis ja ihana kontrasti olohuoneen korkeille vaaleille seinille.

Betonilattiat ovat ensimmäisessä kerroksessa valmiit. Valitsimme MinunVALOon käsitellyn betonilattian, jonka kiiltohionta takaa 100% pölyä, likaa ja vettä hylkivän pinnan. Se on helppohoitoinen ja sopii visuaalisesti raffin pintansa ansiosta loistavasti loft-henkiseen taloon. Alakerran lattiat ovat juuri työn alla, joten ei aikaakaan kun koko talon lattiapinnat ovat valmiit. Kiitos Pohjolan Pintamestareille! Tehokasta ja ammattitaitoista toimintaa!

maalipinta ja lattia

Yläkerran takka on myös asennettu. Homma saatiin maaliin todella mutkattomasti, kiitos NunnaUunin ja Schiedelin asentajien! NunnaUunin uusi takkamalli on aivan ihana. Sitä pääsee ihastelemaan messuilla MinunVALOssa ensimmäistä kertaa.

Yläterassi on valmis ja alakerran terassikin on tekeillä. On muuten upeat maisemat molemmista! Vain kaiteiden asennus, niin maisemia pääsee jo turvallisesti ihastelemaan. Terasseihin käytetään kaunista ja laadukasta LK Lehtikuusen lehtikuusta. LK Lehtikuusi toimitti meille tänään myös ulkoverhoilupaneelit. Viime viikolla talon ympärille rakennettiin valmiiksi telineet, jotta ulkoverhoilun koolaus saadaan tehtyä tällä viikolla

Upeat teräksiset sisäportaatkin saatin asennettua. Vain pinnakaide puuttuu, joka tulee muuten olemaan todella hieno elementti jo itsessään. Hemax Welding tekee ja toimittaa meille sekä sisä- että ulkoportaat.

Autotalli on myös hyvällä mallilla. Lattiavalu tehtiin tänään, joten vain epoksimaali ja ulkoverhoilu vielä puuttuvat.

Sähköt on vedetty lähes koko taloon ja WinLedin valaisimia asennetaan paikalleen sitä mukaa.

Pihatyöt on kevään tullen aloitettu ja etupihaa autotallien edustalta tasoitettu. Julkisivun puolella upeassa kivimuurissa hyödynnetään oman tontin ja muun messualueen louhintakiveä. Tmi Ville Tissari tekee meille muuria parhaillaan. Hienolta näyttää jo nyt! Olemme erityisen ihastuneita louhintakivistä tehtyihin portaisiin, jotka näkyvät kuvassa oikealla 🙂

muuri ja portaat anita

Sisustus- ja tilasuunnittelijamme Anita on vieraillut nyt tontilla ahkerasti, jotta toteutus sujuisi koko ajan suunnitellusti. Kuvassa Anita pohtii keittiön seinäratkaisua yhdessä Dekotuote Oy:n Jari Leinosen kanssa.

Voi millainen unelmatalo tästä kuoriutuukaan! Merkkaa ylös kohde 24 Valo-korttelissa, tämä paketti tulee varmasti olemaan näkemisen arvoinen.

Seuraa meitä ja MinunVALOn raksatapahtumia blogin lisäksi myös Facebookissa ja Instagramissa @minunloft. Lisätietoa messutalosta ja Mikkelin Kirkonvarkauden asuntomessualueesta löydät myös Messutalo-sivultamme.

Valoa viikkoon!

-Kristiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *