MinunVALOn yhteistyökumppanit

MinunVALO-yhteystyossa

Olemme saaneet messuprojektiimme liudan upeita ammattilaisia toteuttamaan kanssamme unelmien loft-taloa. Heidän ansiostaan MinunVALOsta tulee mahtava kokonaisuus. Yhteistyö on sujunut hienosti, ja jokaisen kanssa olemme saaneet hyvin yksilöllistä palvelua. Kaikki on suunniteltu yhteistyössä sisustus- ja tilasuunnittelijamme Anita Koposen kanssa. Tässä blogipostauksessa kerromme lyhyesti keiden kanssa rakennamme MinunVALOa pala palalta valmiiksi paketiksi. Kasassa on loistava ja ammattitaitoinen tiimi. Tarkempia kirjoituksia eri vaiheista yhteistyökumppaniemme kanssa on tulossa kevään ja kesän mittaan. Yhteistyötä on rakennettu pitäen silmällä myös tulevia talomalleja.

 

Keittiömaa oli messutalomme keittiövalinta, ja nappiin meni. Keittiömaan Eija Kanniaiselta olemme saaneet todella osaavaa palvelua, ja suunnitteluprosessi oli jouheva yhdessä Anitan kanssa. Korkeille valkoisille seinille haluttiin kontrastia tekemällä musta Noblessa-keittiö, joka on linjakas ja minimalistinen sopien näin loft-taloon mainiosti. Myös raikkaat kaapistovalinnat saavat keittiön ihan uudelle tasolle. Upea keittiö tulossa! Eijan voit tavata MinunVALOlla ja vetää hihasta, mikäli Keittiömaan keittiöt kiinnostavat.

Isku tuo messutaloomme paljon kalusteita, ja Iskun tuotteet ovatkin hyvin näkyvä osa MinunVALOn sisustuksessa. Heiltä saamme taloon sopivat valaisimet, sohvat ja muita suuria kalusteita. Iskun monipuolisen valikoiman ansiosta kalusteet sopivat ihanasti yhteen myös talon muiden kalusteiden ja sisustustuotteiden kanssa. Olemme saaneet erittäin joustavaa ja ystävällistä palvelua. Mutkaton toimitus tulee helpottamaan suuresti sisustuksen toteutusvaihetta.

MinunDESIGN-huonekalut ovat myös näkyvästi esillä messutalossa. MinunLOFTin konseptin alle lukeutuva MinunDESIGN tarjoaa räätälöityjä tuotteita teräksestä. MinunVALOon olemme yhdessä Anitan kanssa suunnitelleet aivan oman, minimalistisen huonekalu- ja valaisinperheen. MinunDESIGNilta saat aina sinulle räätälöidyn ja taatusti vuosikymmeniä kestävän tuotteen.

Balmuir on yhteistyökumppani, jonka mukanaolosta olemme erityisen iloisia. Sopivampia tekstiilejä ja somistusta MinunVALOon saa etsiä. Kauniit ja laadukkaat torkkupeitot ja muut tekstiilit ovat unelmanpehmeitä ja yksinkertaisen tyylikkäitä. Myös muut Balmuirin sisustustuotteet ovat loftiimme täydellisiä. Kannattaa ehdottomasti tulla kurkkimaan, mitä ihanuuksia Balmuirilta löytyykään! Balmuirin Heidi Saarela ja Kimmo Pirhonen ovat olleet mahtavia ja auttaneet kaikessa. Loistavaa palvelua. Iso peukku!

VTT:n Terve Talo -sertifikaatti on juuri työn alla. Puhdas sisäilma on yksi messutalomme sekä tulevien talomallien olennaisimpia asioita. MinunLOFT-kodit perustuvat siihen, että uudella teräsrakennustekniikalla kosteusvauriot voidaan estää. VTT:n Terve Talo -sertifikaatti on kuin viimeinen silaus innovatiiviselle rakennustekniikallemme.

Savo toimittaa meille VTT:n suositteleman tyylikkään liesikuvun keittiöön. Terve Talo -sertifikaatin vuoksi keittiön liesikupu piti valita tarkkaan, jotta se olisi mahdollisimman tehokas poistamaan savun ja epäpuhtauden ilmasta. Savolta löytyi vaatimuksiin sopiva, tyylikäs ja minimalistinen liesikupu. Malli on IHV-85 RST. Savolta löytyy myös muita upeita tuotteita, joten kannattaa katsastaa valikoima.

Turner Group Oy on ollut mahtava yhteistyökumppani. Turner Groupin Walter Korttinen on ollut meille suureksi avuksi autotallin ovia valittaessa. Messutaloon tulee todella tyylikkäät Turner 800-sarjan mustat nosto-ovet. Walteria ja Turner Groupia kannattaa muuten tulla moikkaamaan MinunVALOlle!

Inaria toteuttaa meille yhden talon helmistä, master bedroomin walk-in closetin. Tilavan ja tyylikkään vaatehuoneen suunnitteli meille Anita Koponen yhdessä Inarian kanssa. Yhteistuumin saatiin aikaan juuri sellainen tila, jota kaavailtiinkin. Vaatteet, asusteet ja kengät mahtuvat helposti tilavaan ja käytännölliseen vaatehuoneeseen, joka on myös aivan erityisen tyylikäs.

NunnaUuni tuo MinunVALOn yläkertaan ihanan, juuri loftiin sopivan takan. Toimitusjohtaja Tuomo Järvisen kanssa valittiin yksinkertaisen kaunis takka, joka lanseerataan Mikkelin Asuntomessuilla. MinunVALOssa uuden takan pääsee siis näkemään ensimmäistä kertaa. Sen ääressä kelpaa tunnelmoida ja lämmitellä katsellen ulos Saimaalle. Takka ja hormi suunniteltiin kokonaisuudessaan yhdessä Schiedelin kanssa. Schiedelin Anssi Kontinen on ollut asiantuntevana apuna ratkaisuja miettiessä.

loft_zz_11 rakennusprojekti

Betoniset olivat pelastuksemme, kun WC-tiloihin kaivattiin jotakin uutta, ylellistä ja loftiin sopivaa. Betonisten altaat ovat viimeinen silaus harmonisiin WC-tiloihin. Jouni Hanhelalta olemme saaneet poikkeuksellisen ihanaa palvelua, ja yhdessä olemme miettineet juuri sopivat allasratkaisut. Iso kiitos ja kumarrus!

Siparila toimittaa saunaan kauniit mustat paneelit, joiden ansiosta spa-tila saadaan tuntumaan rauhoittavalta keitaalta. Mustat, leveät paneelit jatkuvat saunan seinistä ja katosta koko muun kylpytilan kattoon luoden syvän kontrastin betonille ja yhdistäen saunan kylpytilaan kauniisti. Sinikka Huhta-aho on ollut suurena apuna saunan paneelien valinnassa. Helposti asennettavat paneelit ovat täydellinen valinta MinunVALOn kylpytilaan.

Narvi tuo MinunVALOon saunan kruunun eli  kiukaan. Kaunis kiuas valittiin yhteistuumin, ja Narvilta olemme saaneet myös hienoa, yksilöllistä palvelua. Narvin Markus Järviniemi ehdotti messukohteeseemme tyyliltään sopivaa kiuasmallia, joka osui kertaheitolla oikein!

Lapuan Kankurit taas vastaavat kauniista saunatekstiileistä sekä yläkerran kahden makuuhuoneen verhoratkaisuista. Master bedroomin maisemaikkunaan tulee aivan ihanat, laadukkaat pellavaverhot, jotka korostavat tilan rauhallisuutta ja pehmeyttä.

Climecon toimittaa meille tulo- ja poistoilmaventtiilit. Climeconin Myyntipäällikkö Henri Remes on valloittava persoona, jonka kanssa on helppo asioida. Kotimainen Climecon puhuu puhtaan sisäilman puolesta kuten me, joten yhteistyö heidän kanssaan oli onnistunut valinta! Heiltä löytyy todella tyylikkäitä ratkaisuja, käykää kurkkaamassa. Heidän tuotteensa ovat kehityksen kärjessä ja myös näyttävät siltä.

Tunnelmapiha oli ratkaiseva tekijä alakerran kylpyläolohuoneen tunnelman tuojana. Heiltä saamme MinunVALOon kauniin bioetanoli-takan, joka on simppeli ja helppokäyttöinen vaihtoehto varaavalle takalle. Mikä ihana fiilis on tulla rentouttavasta kylvystä takan ääreen nautiskelemaan järvimaisemasta. Takka on upea!

Aulis Lundell Oy oli todella hyvä valinta ovitoimittajaksi MinunVALOon. Halusimme taloon ehdottomasti liukuovet tilansäästämisen ja käytännöllisyyden takia.  Aulis Lundell Oy toimitti meille koko taloon Liune-liukuovijärjestelmän, jossa ovi liukuu väliseinän sisään. Heiltä tulevat lisäksi myös väliseinä- ja sisäkattomateriaalit sekä seinän sisään integroidut liukuovet. Liunen teräsrunkoiset kipsilevyseinät ovat Gyproc-kevytrakennetekniikkaa. Teräsrungon etuna on elämättömyys. Liukuovien väriksi valittiin mattamusta, joka tulee näyttämään upealta korkeissa tiloissa. Yhteyshenkilöltämme Simo Ylä-Peräiseltä olemme saaneet tehokasta, ystävällistä ja todella asiakaslähtöistä palvelua aina. Simon voit myös bongata MinunVALOlla esittelemässä käytännöllisiä ja tyylikkäitä Liune-liukuoviratkaisuja. Häneltä voit kysyä lisää kotimaisesta Liune sisärakentamisen kokonaisuuksista.

Iittala vastaa MinunVALOn somistusastioista, ja myös muussa piensisustuksessa nähdään Iittalan tuotteita. Pohjoismainen ja klassinen muotoilu sopii messutalomme somistukseen kuin nenä päähän.

Rakentajan Soppi Oy toimittaa meille mittatilauksesta kauniit mattavalkoiset allaskalusteet työtasoineen, kodinhoitohuoneen kaapistot työtasoineen, mattamustan eteisen tilavan kaapiston sekä kahden makuuhuoneen upotettavat kaapistot. He ovat olleet mukana yhteistyössä täysillä ja upealla asenteella. Kiitos Rakentajan Soppi ja Minna!

Tikkurila auttaa meitä loihtimaan harmoniset värit messutalomme seinille. Korkeat huoneet tarkoittavat suurta seinäpintaa, joten sisämaalien sävyissä oltiin erityisen tarkkoja. Anita toivoi laajaa harmaiden värikarttaa, jotta tarkat suunnitelmat erityisesti harmaiden eri sävyistä olisi mahdollista toteuttaa. Tikkurilalta löytyi sopivat sävyt jokaiseen tilaan.

Dekotuote Oy tuo MinunVALOon rutkasti hienoja pintoja. Mustan keittiön kanssa Dekotuotteen kontrastiseinä tulee olemaan yksi talon wau-efekteistä. Dekotuote toteuttaa myös kauniit betonipinnat spa-tilaan ja WC-tiloihin.

Kaluste Marsalkka toimittaa sisustukseen ja kalusteisiin hieman täydennystä. On mukavaa tukea myös Mikkeliläisiä yrityksiä! Heiltä löytyy paljon upeita design valaisimia ja huonekaluja!

Whirlpool toimittaa keittiön ja kodinhoitohuoneen kodinkoneet. Myös Whirlpoolin edustaja on MinunVALOlla osan messuista kertomassa kodinkoneista ja niiden ominaisuuksista. Tulkaa moikkaamaan!

Tiivi oli messutalomme valinta ikkunoille ja ulko-oville. Ikkunoilla on iso rooli MinunVALOssa. Ne ovat suuria ja niitä on paljon. MinunVALO on myös energiatehokas talo, joten ikkunoiden valinta tehtiin tarkkaan. Tiivin Kristalli-mallisto oli taloon täydellinen, ja suuret upeat ikkunat saatiin toteutettua energiatehokkaasti. Isoista ikkunoista luonnonvalo tulee luontavasti osaksi sisätiloja.

Lasitusliike Saranki Oy vastaa saunan lasiseinästä ja -ovesta. Isolla lasipinnalla sauna yhdistetään saumattomasti muuhun kypytilaan. He todella osaavat asiansa!

WinLed suunnitteli MinunVALOn sisä- ja ulkovalaistuksen. MinunVALOssa  on runsaasti avaraa ja korkeaa tilaa, joten valaistus on erittäin tärkeä osa-alue suunnittelussa. Valaistus haluttiin suunnitella kunnolla myös siksi, että pimeimpään vuodenaikaan hyvällä valaistuksella saadaan nostettua energiatasoa ja yleistä elämänlaatua. Valaistus on myös hyvin tärkeä osa sisustussuunnittelua.

Pohjolan Pintamestarit Oy vastaa betonilattian toteutuksesta suurimmassa osassa taloa. Lattiapinta tulee olemaan pintakäsiteltyä betonia, joka sopii täydellisesti loft-taloon, jossa haetaan puhdaslinjaisuutta ja tyylikkyyttä, mutta myös kontrasteja ja raffeja pintoja. Nopeaa ja sujuvaa palvelua. Kiitos Pintamestarit!

Savon Rakennus- ja Peltimestarit Oy toteuttaa messutaloon konesaumatun peltikaton, ikkunapellitykset sekä muut tarvittavat vaiheet.

julkisivu

Hemax Welding valmisti ja asensi teräsrungon MinunVALOon. Myös tulevien MinunLOFT-talojen teräsrungot toteutetaan Hemax Weldingin toimesta. MinunLOFT on ikään kuin Hemax Weldingin tytäryhtiö. Tarinan siitä, miten MinunLOFT sai Hemax Weldingin kautta alkunsa voit lukea täältä.

TL-Talotekniikka Oy hoitaa MinunVALOn LVI-työt.

Tmi Marko Rouhiainen vastasi sähkötöistä.

Maalausliike Ahtiainen Ky vastaa messutalon maalaustöistä.

LK Lehtikuusi toimittaa ulkoverhoilu- ja terassimateriaalit. Molemmat tehdään kestävästä ja kauniista, luonnon omasta kestopuusta Siperian lehtikuusesta.

Ahlsell Oy toimittaa kohteseemme tarvittavia materiaaleja ja tuotteita LVI-töihin liittyen. Ahlsellin Joonas Immonen on ollut todella suureksi avuksi meille. Hän on todellinen asiakaspalvelija. Mutkatonta, aina ystävällistä palvelua ja ratkaisu kaikkeen. Kiitos tuhannesti Joonas!

HTTC on suunnitellut talomme LVI-ratkaisut.

Ramboll on taas toiminut ammattitaitoisena rakennesuunnittelijanamme.

Arkkitehtitoimisto Kaija ja Petri Eerikäinen suunnittelivat modernin ja puhdaslinjaisen messutalomme.

Päivi Avela vastaa simppelin ja helppohoitoisen pihan suunnittelusta.

 

Mahtavia yrityksiä, joiden takana seisoo ihania ihmisiä. Nyt on ison kiitoksen paikka! Lisää yhteistyöstämme näiden upeiden tyyppien kanssa luvassa kevään ja kesän edetessä. Oman blogimme lisäksi kerromme kuulumisia ja avaamme yhteistyötä myös Dekon Asuntomessupäiväkirjassa. Seuraa tapahtumia Dekon nettisivuilla tai printistä. Deko on MinunVALOlla koko messujen ajan, joten tulehan tervehtimään!

Projektimme vaiheita seuraat kätevästi myös tykkäämällä meistä Facebookissa ja seuraamalla Instagramissa. Blogi elää jatkuvasti myös Asuntomessujen sivuilla osoitteessa http://asuntomessut.fi/minunloft/. Lisää MinunVALOsta ja Mikkelin Asuntomessuita voit lukea messutalo-sivultamme.

Rentoa viikonloppua!

-Kristiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *