Tikkurila & harmoniset sisämaalit

IMG_20170324_153643_164

Tasaiseen tahtiin edetään. Päivittäinen edistys on nopeaa, ja Dekon toukokuun kuvaukset häämöttävät kiikarissa. Kiirettä siis pitää!

Kyprokkilevyjen ja ruuvien paikat kitattiin viime viikolla piiloon, jonka jälkeen saimme tasoitetyöt ja pohjamaalit valmiiksi. Nyt on siis maalausporukan vuoro! Sisämaalit ja muut oheistuotteet haettiin Mikkelin K-Raudasta, josta olemme saaneet todella hyvää palvelua. Yhteistyökumppaniltamme Tikkurilalta löytyi MinunVALOon juuri sopivat maalit sekä pohjamaalit. Sävyissä pysytään kauttaaltaan harmonisissa, selkeissä sävyissä. Olohuoneessa seinät ovat valkoisia, mikä korostaa tilan valoisuutta ja avaruutta. Työhuoneessa, lastenhuoneessa ja makuuhuoneessa käytetään myös harmaita sävyjä. Talosta löytyy myös kaksi upeaa kontrastiseinäa, toinen aika yllättävästä paikasta. Paljastetaan nämä hieman myöhemmin 😉

Pohjamaalina käytimme Ykköspohjaa. Valkoiseksi haluttiin ehdottomasti Tikkurilan Lumi, joka sopii korkeaan tilaan sävynsä puolesta erittäin hyvin. Harmaat sävytetään Harmony-maaliin Tikkurilan Deco Grey -värikartalla, josta löytyy jokaisen harmaan sävy mitä kuvitella saattaa. Sisustussuunnittelijamme Anita nimenomaan halusi kattavan ja kauniiden harmaiden sävykartan, jotta tarkkaan mietityt sävyt voitaisiin toteuttaa.

MinunVALOn seinät ovat korkeat ja myös kattopinta-alaa löytyy runsaasti, joten maalaus on iso urakka.

palaveri IMG-20170325-WA0010 IMG-20170325-WA0009 noora_ja_anita

Anita ja MinunLOFTin Noora (kera karvakaverin, jos oikein tarkkaavaisesti katsoo kuvaa) vierailivat viime viikolla työmaalla kaapistojen ja säilytystilojen tarkistusmittauksia varten. Työhuoneeseen ja lastenhuoneeseen tulee seinään upotetut kaapistot. Tilaa säästävä ratkaisu on käytännöllisyyden lisäksi myös huomaamaton ja tyylikäs. Avaraan eteiseen tulee korkea ja tilava säilytysratkaisu, jonne mahtuu kaikki takeista sateenvarjoihin. Myös kodinhoitohuoneen ja yläkerran WC-tilojen allaskalusteet ovat työn alla. Ne tulevat olemaan mattavalkoiset sointuen todella kauniisti betonipintojen kanssa.

Maalausurakan lisäksi vesieristykset märkätiloihin ovat parhaillaan tekeillä (valmiina jo kaksi wc-tilaa!) ja viimeiset sähköt saatiin juuri vedettyä. Aika pitkälle ollaan siis jo päästy! Aivan pian pääsemme toteuttamaan kokonaisuudessaan Anitan upean tila- ja sisustussuunnitelman.

Pian taas lisää raksakuulumisia! Seuraa meitä ja MinunVALOn vaiheita blogin lisäksi myös Facebookissa ja Instagramissa @minunloft. Esitteen MinunLOFTista ja messutalo MinunVALOsta löydät täältä. Lisätietoa messutalosta ja Mikkelin Kirkonvarkauden asuntomessualueesta löydät myös Messutalo-sivultamme.

Ihanaa viikonloppua!

-Kristiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *