Tilannepäivitys – ontelolaattojen ja elementtien asennus

elementtien_asennus

MinunVALO edistyy nyt vauhdilla. Viime päivien aikana olemme saaneet asennettua ontelolaatat sekä IZOPanel-elementit. Elementit meille toimitti Constin Oy, jonka Lukasz Mierzynski oli asennuksen alussa ohjeistamassa. Saimme todella osaavaa palvelua, ja asennus startattiin hienosti käyntiin. Constin Oy toimittaa korkealaatuisia rakennusmateriaaleja kustannustehokkaaasti pääasiassa Keski-Euroopasta.

Hommia paiskittiin iltaa myöten, mutta valmista tuli ja täysin aikataulussa. MinunVALO nousee ihanaan Valo-kortteliin nyt huimaa vauhtia. Innostus pian valmistuvasta talosta alkaa olla jo korkealla!

MinunLOFT-konsepti on herättänyt runsaasti mielenkiintoa talomarkkinoilla. Olemme jo saaneet aie-sopimuksia, ja odotamme innolla kevään puolella tapahtuvaa uusien talomallien lanseeraamista. Tuleva talomallistomme on suunnattu kustannus- ja energiatehokkaaseen city-, omakotitalo- ja vapaa-ajan asumiseen. MinunLOFT tarjoaa uuden, innovatiivisen teräsrakennustavan sekä tähän päivään sopivia asumisratkaisuja, jotka ovat helposti muunneltavissa. Lue konseptistamme lisää täältä.

elementtien-asennus
IZOPanel-elementtien asennusta vasemmalla. Pojat ontelolaattojen asennushommissa oikealla.
elementtien_asennus_3
Nostokurjen avulla saatiin IZOPanel-elementit paikoilleen.

Lue lisää MinunVALOsta täältä, ja tilaa ladattava MinunLOFTin ja MinunVALOn esite kätevästi täältä. Seuraa meitä myös Instagramissa ja Facebookissa. Olemme myös Asuntomessujen virallinen bloggaaja. Blogimme löydät omien sivujemme lisäksi siis myös Asuntomessujen sivuilta. Palaamme taas pian työmaalle seuraavan päivityksen kera!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *