Raksakamera yhteistyöhön

raksakamera

Kuva www.raksakamera.fi

Suomen johtava rakennustyömaiden seurantapalvelu Raksakamera lähti mukaan messuprojektiimme! Raksakamera on osa Nemesol Oy:tä, joka tarjoaa yrityksille monipuolisen kattauksen IoT – ja pilvipalveluita. Nemesolista voit lukea lisää täältä.

Hienoa saada vankka ammattilainen mukaan työmaaseurantaan! MinunVALOn työmaalle asennetaan Enlapser 4K -kamera, joka on ammattikäyttöön tarkoitettu laajakulmainen kamera. Se ottaa kuvan kerran minuutissa ja lähettää sen verkkopalveluun. Kahdella osittain päällekkäin suunnatulla 5 megapikselin kennolla kamera kattaa laajan alueen, jolloin sen voi sijoittaa lähellekin työmaata.  Kamera on sääsuojakoteloitu ja lämmitin pitää lasin sulana kirpsakassakin pakkasessa.

Enlapser 4K on helppokäyttöinen kamera, joka ei vaadi hankalia asetuksia tai aktivointeja. Myös kameran sijoittaminen on helppoa, sillä ohjausyksiköitä ei tarvita. Pistoke vain seinään, niin kuvat siirtyvät salatun yhteyden yli mobiiliverkossa salasanasuojattuun verkkopalveluun. Verkkopalvelun kautta kaikki kuvat ovat helposti selailtavissa. Toimintavarmuuden takaamiseksi kamera toimii kahden eri operaattorin mobiiliverkossa samanaikaisesti. Enlapser 4K on Suomessa kehitetty ja koottu. Todella hienoa saada mukaan kotimaisia toimijoita!

Mikäli olet työmaakameraa vailla, niin nyt on oiva tilaisuus hankkia laadukas kotimainen kamera työmaasi seurantaan. Raksakamerasta saat nyt minunloft-koodilla Enlapser 4K – kameran 15% alennuksella! Klikkaa itsesi Raksakameran sivuille täältä ja lue palvelusta lisää.

Seuraa blogiamme, niin pääset seuraamaan komeaa rakennusprojektia aitiopaikalle. Käy myös tykkäämässä meistä Facebookissa ja seuraa Instagramissa @minunloft, niin et tipahda kärryiltä! MinunLOFTin ja messutalo MinunVALOn esitteen voit tilata täältä.

-Kristiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *