Tilannepäivitys – anturavalu tehty!

anturavalu

Tervehdys työmaalta! Mikkelin Kirkonvarkaudessa työt jatkuvat tohinalla. Ensilumikin saatiin viime viikolla, mikä toi paljon kaivattua valoa alkaneeseen kaamokseen.

Pinnan alla kuhisee jatkuvasti, ja kaikki työvaiheet valmistellaan tarkkaan. Anturavalut olivat viime viikon suurin agenda, jotka saatiin tehtyä hienosti. Raudoitetut valumuotit valettiin betonilla, tasoitettiin ja kuivatettiin. Saimme koko homman pakettiin aikalailla omien tehokkaiden työmiestemme toimesta. Työmaalla häärii kyllä hyvä porukka ammattiosaajia, heistä saa olla kiitollinen!

anturavalu-1

Paraikaa työmaalla on rakenteilla sokkeli anturan päälle, jonka jälkeen siirrytään teräsrungon asentamiseen. Rungon jälkeen taas on vuorossa sandwich-elementtien asennus. Siinä vaiheessa talo alkaakin jo hahmottua kunnolla. Meillä on muuten sandwich-elementteihin liittyen hauska projekti tulossa, kunhan saamme ne kohdilleen 😉 Kannattaa siis seurata mukana! Hauskoja käänteitä tulossa.

Seuraa meitä myös Instagramissa ja Facebookissa. Olemme myös Asuntomessujen virallinen bloggaaja. Blogimme löydät omien sivujemme lisäksi siis myös Asuntomessujen sivuilta.

 

 

-Kristiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *