Deko-lehti valitsi MinunVALOn messukohteekseen vuodelle 2017

deko-lehti

Pääsemme paljastamaan hetken aikaa hautuneen yhteistyökuvion, josta saa jo varmaan olla aika innoissaan! MinunVALO on valittu Deko-lehden sisustettavaksi messukohteeksi vuodelle 2017! Tulemme kirjoittamaan Anitan kanssa Dekoon myös messukuulumisia eri näkökulmista pitkin kevättä. MinunVALO esitellään Deko-lehden numerossa 7/2017. Deko on ehdottomasti Suomen parhaita sisustuslehtiä, ja meillä on suuri kunnia olla erityismainittuna lehdessä. Mikäli et siis pääse Mikkeliin ensi kesänä katsomaan messutalo MinunVALOa livenä, niin Dekosta voit lukea kattavan artikkelin upeine kuvineen.

Anita on edelleen päävastuussa sisustus- ja tilasuunnittelusta, jota Deko seuraa yhteistyöhengessä. Deko näki konseptimme olevan erottuva, ja on innostunut uudesta rakennus- ja toteutustavasta. Myös sisustus- ja tilasuunnittelun linjat olivat Dekon mieleen: betonia, terästä ja puhtaita linjoja kodikkaasti. Itse messuilla Dekolla on messujen ajan käytössään toinen MinunVALOn autotalleista, jonne rakennetaan Dekon oma esittely- ja myyntiosasto.

Vuoden vaihteen jälkeen alkaa tapahtua, kun ryhdymme Anitan kanssa kirjoittamaan Dekoon kuulumisia messutalon rakennus- ja sisustusvaiheiden tiimoilta.

Dekon toimituksen kanssa on ollut todella helppoa vaihtaa ajatuksia ja miettiä yhteistyön raameja. Kävimme muutamia viikkoja sitten yhdessä Anitan ja Nooran kanssa Otavamedialla juttelemassa yhteistyöstä ja esttelemässä MinunLOFTia ja MinunVALOa. Tapaamisesta jäi todella hyvä ja odottava fiilis tulevaa yhteistyötä kohtaan.

Tästä lisää tulevissa postauksissa!

Käy tykkäämässä meistä Facebookissa ja seuraa Instagramissa, niin olet mukana projektimme eri käänteissä. Blogi elää jatkuvasti myös Asuntomessujen sivuilla osoitteessa http://asuntomessut.fi/minunloft/.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

 

-Kristiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *