Tilannepäivitys – louhinta taputeltu

julkisivu

Ensimmäiset tontin työt alkavat olla hyvässä vaiheessa, ja isotöinen louhinta on nyt saatu päätökseen. Tonttimme olikin odotettua kallioisempi, joten räjäytystöihin jouduttiin käyttämään hieman oletettua enemmän aikaa. Nyt urakka on kuitenkin ohi ja pääsemme tekemään infrakytkennät liitoskohtiin, jonka jälkeen tehdään valmiiksi anturalinjat. Sitten onkin perustuksien valamisen aika, eikä aikaakaan,  kun päästään jo pystyttämään MinunVALOn teräsrunkoa! Teräsrunkoa ollaan viime viikkoina hitsattu kasaan Hemax Weldingin Vantaan pajalla, ja se alkaa jo olla valmiina pysytytettäväksi.

Yhteistyökumppanimme Juvalla toimiva Rakennusliike Avikainen on vastannut työmaan alkupään toimista hienosti. Kaikki on mennyt nappiin, kun ammattilainen hoitaa homman. Myös Avikaisella on Mikkelin messualueella oma rakennusurakka meneillään. Rantatontille nousee kaunis paritalo, jonka terassien teräskehikot Hemax Welding, MinunLOFTin emoyhtiö, valmistaa ja asentaa. Pääsemme siis molemmat hyödyntämään ammattitaitoamme puolin ja toisin.

tontti

Louhinnasta tontille jäi paljon kallioainesta, jota pyritään hyödyntämään pihasuunnittelussa. Heti kun tontin työtilanne hieman rauhoittuu, niin tapaamme taas pihasuunnittelijamme Päivi Avelan pihasuunnittelun merkeissä. Pian on aika saada konkreettisia suunnitelmia valmiiksi erityisesti istutussuunnitelman suhteen. Harmiksemme joitakin puita joudutaan vielä mahdollisesti kaatamaan. Kattavien maansiirtotöiden aikana kaivettiin hyvin lähellä muutamien puiden juuria, eikä riskiä puun kaatumisista kannata ottaa.

Tontilla tapahtuvan rakennustyön lisäksi olemme hoitaneet eteenpäin muutamia aivan mahtavia yhteistyökuvioita, jotka pääsemme paljastamaan hieman myöhemmin. Nyt kannattaa siis olla kuulolla! Myös Anitan kynä sauhuaa suunnitelmia konkretisoidessa. Syksy tulee olemaan kaikkien näiden loistavien ideoiden toteuttamisen aikaa. Blogiin on siis tulossa yhä monimuotoisempaa sisältöä mitä pidemmälle päästään!

Seuraa meitä ja MinunVALOn rakentamista blogin lisäksi myös Facebookissa ja Instagramissa @minunloft! Esitteen MinunLOFTista ja messutalo MinunVALOsta löydät täältä. Lisätietoa messutalosta ja Mikkelin Kirkonvarkauden asuntomessualueesta löydät myös Messutalo-sivultamme.

 

-Kristiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *