Ruotsin Tema Industri huomasi myös uuden tulokkaan talonrakennuksessa

tema industri

Hemax Weldingin sekä MinunLOFTin toimistusjohtaja ja perustaja Maxim Helle Vantaan pajalla.

Temaindustri MinunLOFT

 

 

 

 

 

 

”TillverkningI Skandinavien har man på senare år märkt att hus från 60-, 70-, eller 80-talet börjar bli i allt sämre skick. För att förhindra detta i framtiden kom finska Hemax Welding Oy på idén att man kunde bygga hållbara hus i stål och oorganiskt material för att skapa en hållbar konstruktion. 2015 grundades dotterbolaget MinunLOFT.”

Sana uudenlaisesta loft-asumisesta on kantautunut jo naapuriin saakka! Mahtavaa! MinunLOFTin emoyhtiön Hemax Weldingin perustaja ja toimitusjohtaja Maxim Helle oli Tema Industrin haastateltavana. Juttu tiivistää hienosti, mistä Maxim Helteen perustamassa MinunLOFTissa on kyse: kestävää, laadukasta, ympäristöystävällistä, tilavaa ja muunneltavaa asumista jokaiselle. Uudistetaan vanhaa, ja tuodaan markkinoille entistä parempia ratkaisuja.  Lue artikkeli kokonaisuudessaan täältä.

Matka jatkuu tehden yhdessä Hemax Weldingin kanssa hienoa yhteistyötä!

-Kristiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *