Hemax Weldingiltä suomalaista muotoilua teräksestä

hemax welding_suomalaista muotoilua

MinunLOFTin emoyhtö Hemax Weldingiltä on nyt saatavilla räätälöityä suomalaista muotoilua! Hemax Welding kehittyy ja laajentaa toimintaansa jatkuvasti, ja nyt vähitellen uutena aluevaltauksena ovat CE-sertifioidusta teräksestä valmistetut tuotteet.

Omistajapariskunta Maxim ja Noora-Natalia Helle tarvitsivat alun perin omaan uuteen asuntoonsa ruokapöydän, ja päättivät suunnitella ja toteuttaa pöydän itse. Useampia huonekaluja ja muutamia kaiteita omaan tarpeeseen valmistettuaan Helteet totesivat, että miksi he eivät tarjoaisi tätä nopeasti toteutettavaa ja helposti räätälöitävää palvelua muillekin. Ja tuumasta toimeen! Eräs iso toteutus tehtiin Uppsalan kunnan pursiseuralle, jolla oli tarvetta pitkälle laiturille. Yhteistyönä suunniteltiin 40 metrinen laituri, ja Hemax Welding toteutti hankkeen.

Saatavilla siis taattua suomalaista ajatonta ja tyylikästä käsityötä! Hemax Welding tekee teräksestä mitä vain ikinä tarvitset, muun muassa pöydät, penkit, portaat, kaiteet ja laiturit. Taatusti kestävää, ja aina sinulle räätälöity.

Messutalo MinunVALOn sisustus- ja tilasuunnittelijamme Anita Koponen innostui myös mahdollisuudesta suunnitella ja toteuttaa omia huonekaluja messutaloon. Teräksestä kun saa tehtyä mitä tahansa, ja se toimii visuaalisesti hienosti erityisesti puun kanssa. Innolla odotamme millaisia tuotteita taloon tullaan yhdessä Anitan kanssa suunnittelemaan!

Mikäli kiinnostuit, niin lähetä sähköpostia maxim.helle@hemax.fi tai soita 045 899 9088. Hemax Weldingiin pääset tutustumaan tarkemmin osoitteessa www.hemax.fi.

 

-Kristiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *