Skandinaavinen sisustus, puhtaat linjat, omaperäisyyttä ja paljon valoa

skandinaavinen sisustus

Skandinaavinen sisustus on ollut kuuma aihe viime aikoina, ja MinunVALOssa jatketaan skandinaavisen designin ytimessä olevia kauniin puhtaita linjoja tuomalla tyyliin kuitenkin ripaus jotain ihan muuta. MinunVALOn kaikki sisä- ja ulkotilat suunnitellaan tiiviissä yhteistyössä mahtavan sisustussuunnittelijamme Anita Koposen kanssa. Talon jokainen tila tulee taatusti olemaan toimiva ja visuaalisesti kiinnostava.

Tyylillisesti talo tulee olemaan puhdaslinjainen ja raikkaan vaalea olematta kuitenkaan liian valkoinen. Skandinaavisuus näkyy, mutta puhdaslinjaiseen tyylikkyyteen yhdistyy lisäksi rouheita betoni- ja teräspintoja, jotain hieman yllättävää ja loft-asumisen erityispiirteitä korostetaan. Loftille ominaisena talo on hyvin avara ja korkea, joten myös valaistuksella on erittäin tärkeä rooli, ja se tullaan suunnittelemaan tarkkaan. MinunVALO on simppeli, raikas ja kutsuva, muttei tavanomainen. MinunVALO on talo, jossa on vaivatonta asua sekä tilaa liikkua ja olla, ja yksi tärkeimmistä seikoista on sen muunneltavuus erilaisten elämäntilanteiden mukaan. Taloon tulee paljon upeita piirteitä, mutta yksi talon ehdottomista kohokohdista tulee olemaan alakerran spa-henkinen kylpytila, jonne luodaan täydellisen rentoutumisen ilmapiiri, vieläpä järvimaisemalla.

Nimi Valo viittaa korttelimme nimen lisäksi nimenomaan talon valoisuuteen, raikkauteen ja avaruuteen sekä puhdaslinjaiseen sopivasti skandinaaviseen sisustukseen. Ikkunoista tulvii valoa korkeisiin huoneisiin ja tilan tuntua riittää. Nimi on yrityksen toisen omistajan Noora-Natalia Helteen ideoima, ja syntyi kun haluttiin nimi, joka viittaisi MinunLOFTiin, talon valoisuuteen, korkeisiin tiloihin ja tyyliin sekä lisäksi asuntomessualueeseen. MinunVALO oli täydellinen ratkaisu.

Varsinainen suunnittelutyö alkaa elokuussa

Linja on jo selkeä, suunnitelmat tulevat myöhemmin. Sisustus- ja tilasuunnitelman laatiminen aloitetaan elokuussa, jolloin tehdään lopullisia päätöksiä myös tavarantoimittajista ja yhteistyökumppaneista. Silloin pääsemme toden teolla esittelemään, millaista talosta kaavaillaan, ja keiden kanssa sitä lähdetään toteuttamaan. Yhteistyökumppaneina tullaan näkemään paljon alan vahvoja ammattilaisia. Toteutus aloitetaan lokakuussa, josta eteenpäin näemme jo konkreettisia tuloksia, joskin jotain jätetään tietysti myös yllätykseksi 😉 Jokaisesta suunnitteluvaiheesta ja yhteistyöstä tulemme kirjoittamaan blogissa. Meille on tärkeää jakaa sekä onnistumisen että (toivottavasti vähäiset) epäonnistumisen hetket, ja saada myös teiltä lukijoilta palautetta.

Myös muu some käy kuumana, ja meitä kannattaa seurata myös Facebookissa ja Instagramissa @minunloft, niin pysyt helposti perillä erilaisista käänteistä. Pääset elämään kanssamme ainutkertaista matkaa, ja seuraamaan tarkasti, kuinka projekti pienin askelin etenee. Hieno tarinamme on vasta aluillaan, ja kulman takana odottaa aikamoinen seikkailu!

Messutalon havainnekuvat, joita tässäkin postauksessa näkyy, on tehnyt taitava Ville Kiuru. Havainnekuvissa raotetaan hieman tyylisuuntaa, mutta paljon jää nähtäväksi vasta talon valmistuttua. Esitteen MinunLOFTista ja messutalo MinunVALOsta löydät täältä. Lisätietoa messutalosta ja Mikkelin Kirkonvarkauden asuntomessualueesta löydät myös Messutalo-sivultamme.

 

-Kristiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *