MinunLOFTin tarina alkaa – hyppää mukaan!

MinunLOFT

Nyt pyörähtää käyntiin ainutlaatuinen rakennusprojekti! MinunLOFT-blogi seuraa vuoden 2017 Mikkelin asuntomessuille nousevan MinunVALO-messutalon rakentamista vaihe vaiheelta täysin valmiiksi kokonaisuudeksi.  Mukaan mahtuu paljon, sillä MinunVALO on kaikkea muuta kuin tyypillinen valmistalo.

Kirkonvarkauteen Mikkeliin kauniin Saimaan rannalle nousee upea ja puhdaslinjainen, täysin uudenlaisella rakennustekniikalla toteutettu loft-talo, jossa elämä on vaivatonta. Ajattoman tyylikkäästä ja helposti muunneltavasta talosta tulee komea näky kauniilla rantatontilla mahtavien ulkoilumahdollisuuksien äärellä. MinunVALOn, kuten jokaisen MinunLOFT-talon huoneen vakiona on vähintään 3,5 metrin huonekorkeus, joka yhdessä suurien ikkunoiden kanssa tuo runsaasti valoa ja tilaa. Messutaloon valmistuu myös upea spa-henkinen kylpytila, jossa sopii rentoutua pitkän päivän päätteeksi.

Ainutlaatuinen näköalapaikka innovatiiviseen rakennusprojektiin, sisustus- ja tilasuunnitteluun sekä uuden yrityksen ensi askeleihin

Lähdetään siis liikkeelle! Blogin kautta pääset elämään mukanamme projektissa, joka muovautuu ja kehittyy jatkuvasti. Mikkelin Asuntomessut ja MinunVALO toimivat MinunLOFTin ensimmäisen talon lanseeraustilaisuutena, joten matkasta tulee jännittävä, ja jo ensimmäiset metrit ovat tärkeitä.  Mukanamme pääset seuraamaan, kuinka rakenteet nousevat, millaiset pinnat taloon valitaan, millainen sisustuksesta ja valaistuksesta muodostuu, miten talo näyttäytyy messualueella ja kaikkea muuta mitä väliin mahtuu. Matka tulee olemaan varmasti värikäs, antoisa, opettavainen ja työntäyteinen.

Seuraamme myös tiiviisti Asuntomessujen järjestelyjä, suunnitelmia ja tapahtumia. Blogissa kerromme niin talon teknisistä ratkaisuista kuin sisustusarkkitehtuurisista kulmista unohtamatta pihaa ja ympäristöä. Sisältöä blogiin syntyy myös tiiviistä yhteistyöstä erilaisten yhteistyökumppaneiden kanssa, jotka ovat mukana toteuttamassa MinunVALOsta unelmien taloa.

Kutkuttavan jännityksen kanssa odotamme mekin tulevaa. Talon rakentaminen alkaa alkukesästä, joten silloin päästään kunnolla vauhtiin. MinunVALO tulee olemaan talo, jollaista ei ole ennen nähty. Toivomme, että nautit matkasta kanssamme! Haluamme kuunnella myös teitä seuraajiamme, joten palaute ja vuorovaikutus kanssanne on meille tärkeää. Haluamme kertoa projektistamme avoimesti, ja kehittyä asiakaskuntamme kanssa yhdessä.

Tässä vaiheessa voimme ylpeänä jo ilmoittaa, että sisustussuunnittelijanamme toimii rautainen ammattilainen, myös Huvilasta & Huussista tuttu Anita Koponen. Tästä yhteistyöstä kerromme vielä paljon lisää. Yhdessä luomme Mikkelin Asuntomessujen kirkkaimman tähden, ja tuomme MinunLOFTin kansan tietoisuuteen rytinällä!

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista @minunloft. Esitteen MinunLOFTista ja messutalo MinunVALOsta löydät täältä. Lisätietoa messutalosta ja Mikkelin Kirkonvarkauden asuntomessualueesta löydät myös Messutalo-sivultamme.

 

-Kristiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *