Hemax Welding MinunLOFTin takana

hemax welding

MinunLOFTin tarina alkoi muutamia vuosia sitten, kun Maxim Helle rakensi tuttavalleen Tukholman läheisyyteen teräsrunkoisen talon. Maxim Helle on menestyneen teräs- ja hitsausalan toimijan Hemax Weldingin perustaja ja toimitusjohtaja, ja teräksen käyttöä talonrakentamiseen haluttiin kokeilla. Rakentamisen aikana lähti kehittymään ajatus teräsrakentamisen uudenlaisesta hyödyntämisestä. Teräs on lujaa ja kestävää, teräsrunkoinen rakennus oli nopea rakentaa, se olisi erittäin muunneltava, teknisesti miltei rajoittamaton ja sillä olisi mahdollista rakentaa täysin puhtaan sisäilman talo. Tällaista yhdistelmää ei vielä ollut markkinoilla. Ajatus hautui mielessä, ja tekniikkaa kehitettiin. Näin Hemax Weldingin kautta syntyi uusi yritys MinunLOFT, jonka talojen teräsrakenteet Hemax Welding valmistaa ja asentaa. Hemax Welding on uuden teräsrakennustekniikan innovoinnin takana, ja toimii MinunLOFTin emoyhtiönä.

Vankka kokemus ja kattava verkosto huiman kasvun takana

Hemax Welding perustettiin vuonna 2011. Se on poikkeuksellisesti pysynyt alusta lähtien täysin velattomana yhtiönä, ja laajentunut tulorahoituksella. Hemax Welding on perheyritys, jossa ei ole muita osakkaita, kuten ei myöskään MinunLOFTissa. Menestyksen takana on loputtomia tunteja raskasta työtä, kehittämistä, yhteistyösopimuksia ja kunnianhimoa. Työ palkittiin, ja Hemax Welding nousi nopeasti yhdeksi johtavista teräs- ja hitsausalan ammattilaisista Suomessa ja Pohjoismaissa.

Maxim Helle työskenteli vuosia korkeapainehitsaustöissä Norjassa, Ruotsissa ja muualla ulkomailla, joten verkosto oli valmiina. Korkeapainehitsausta, teollisuusputkistoja, teräsrakenteita sekä projektijohtamista tarjoava Hemax Welding perustettiin alun perin Viroon vuonna 2011. Sieltä toiminta laajeni Ruotsiin, jonka jälkeen yritys asettui Rauman kautta Vantaalle.

Hyvän maineen ansiosta kasvu on ollut huimaa ja jatkuu edelleen. Liikevaihdon nousu vuodesta 2014 vuoteen 2015 on ollut 30%. Isoimpina asiakkainaan Hemax Weldingillä on muun muassa Amec Foster Wheeler, Andritz ja Bilfinger. Lisää referenssejä löydät täältä. Hemax Welding oli myös mukana rakentamassa Saimaan Juomatehdasta Mikkeliin vuonna 2013, josta eteenpäin yhteistyö on jatkunut tiiviinä. Elintarviketeollisuus ja pienpanimoiden rakennus ja siihen liittyvät työt ovatkin nousseet viime vuosina yhdeksi vahvaksi osaamisalueeksi.

Hemax Welding erottautuu kilpailijoistaan korkealla laadulla, omalla konseptillaan ja täsmällisellä projektitoteutuksellaan. Kilpailuetuna ovat lisäksi alan parhaat työntekijät. Projekteissa käytetään työvoiman vuokrausfirmojen sijaan Hemax Weldingin omia vakiintuneita tekijöitä, joita koulutetaan itse. Tämä takaa erityisen laadukkaan projektitoteutuksen alusta loppuun saakka.

Hemax Welding ja MinunLOFT uudella tekniikalla talonrakennusmarkkinoille

Hemax Welding ja MinunLOFT tuovat nyt kovaa vauhtia talonrakennusmarkkinoille jotain uutta ja kovasti kaivattua piristystä. Kaiken ytimessä on tuoda Suomeen kohtuuhintaista, mutta korkealaatuista, tilavaa, muunneltavaa ja energiatehokasta asumista. Toimintaa kehitetään jatkuvasti, ja juuri nyt otetaan tärkeitä ensimmäisiä askeleita. Ensimmäisen virallisen talon lanseeraaminen tapahtuu Mikkelin Asuntomessuilla 2017. Fokus on vuoden päässä olevissa Mikkelin Asuntomessuissa, katse kuitenkin samalla suunnattuna myös tulevaan.

Seuraa blogiamme, niin pääset tämän erityisen mielenkiintoisen kehityksen keskipisteeseen. Käy myös tykkäämässä meistä Facebookissa ja seuraa Instagramissa @minunloft, niin et tipahda kärryiltä! MinunLOFTin ja messutalo MinunVALOn esitteen voit tilata täältä!

 

-Kristiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *