Anita Koponen luomassa MinunVALOsta uniikkia unelmien kotia

Anita_Koponen_3

MinunLOFT ylpeänä ilmoittaa, että monille Huvilasta & Huussista tuttu Anita Koponen toimii messutalo MinunVALOn sisustussuunnittelijana. Tästä yhteistyöstä olemme erityisen iloisia! Olemme ylpeitä, että juuri Anita on osa tiimiämme!

Anita tulee olemaan kaikkien tilojen suunnittelussa mukana niin kokonaisvaltaisesti, että häntä voisi pikemminkin kutsua MinunVALOn tila- ja sisustussuunnittelijaksi. Ihanan pirteän ja kuplivan Anitan kanssa on helppoa ja hauskaa tehdä yhteistyötä, ja kokemuksen tuomaa näkemystä ja erityisesti idearikkautta ja luovuutta riittää. Anita on yhdessä tiimimme kanssa ottanut tehtäväkseen muovata MinunVALOsta todellakin jotakin massasta erottuvaa. MinunVALOn tyylilinja on selkeä, ja sormet syyhyävät käydä jo visioihin ja suunnitelmiin kiinni. Konkreettisesti suunnittelutyöhön käydään käsiksi kesän jälkeen, jolloin pääsemme taas ottamaan projektissa isoja harppauksia eteenpäin.

”Kun minua pyydettiin mukaan tähän projektiin, vastasin välittömästi myöntyvästi. Koin, että on todella mahtavaa olla mukana suunnittelemassa uudenlaista innovatiivista rakentamista Suomessa: loft-omakotitaloa! Odotan jo nyt projektin alkamista innostuneena, ja fiilikseni ja odotukseni ovat korkealla”, näin Anita luonnehtii alkavaa yhteistyötämme.

Loft-asumista ja uutta innovaatiota

Loft-asumisen mahdollisuudet ja uudet tuulet talonrakennuksessa kiinnostavat Anitaa erityisesti, joten MinunLOFTin remmiin oli helppo hypätä. MinunLOFTin innovatiivisesta rakennustekniikasta voit lukea lisää täältä. Yhteistyönä Anitan ja muiden ammattilaisten kanssa suunnitellaan kaikki sisätilat sekä terassit lattiasta kattoon. Tilojen muunneltavuutta ja avaruutta tullaan hyödyntämään sisustuksessa.  Yhdessä muiden alan ammattilaisten kanssa teemme jokaisesta tilasta täydellisesti toimivan ja visuaalisesti mahtavan.

Rautaisena ammattilaisena Anitalla on vuosien kokemus mitä erilaisimmista kohteista, ja erityisesti hänen vankka tuntemuksensa asuntomessuista ja asuntomessukohteista tulee olemaan meille arvokasta. MinunLOFTin ensimmäinen virallinen talo MinunVALO lanseerataan Mikkelin Asuntomessuille 2017. On todella hienoa, että matkassa on joku, jolle messuille rakennettavan talon tilojen suunnitteluun liittyvät monet kiemurat ja koukerot ovat jo entuudestaan tuttuja. Varmasti monelta yllätykseltä tullaan välttymään Anitan ansiosta.

Tätä yhteistyötä kannattaa seurata blogimme lisäksi myös Facebookissa ja Instagramissa @minunloft. Yhteistyö Anitan kanssa tulee olemaan varmasti hedelmällistä, ja innolla odotamme kesän jälkeistä ideointia. Luova ja tehokas Anita on täydellinen lisäys tiimiimme!

Esitteen MinunLOFTista ja messutalo MinunVALOsta löydät täältä. Lisätietoa messutalosta ja Mikkelin Kirkonvarkauden asuntomessualueesta löydät myös Messutalo-sivultamme.

 

-Kristiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *