Teemaviikot

Asuntomessut Mikkelissä ovat avoinna 14.7.-13.8. joka päivä klo 10-18. Pidennettyinä aukioloaikoina 20.7.,27.7. ja 3.8. messut ovat avoinna klo 22 asti.

Neljälle messuviikolle on kullekin oma teemansa, jolloin messuilla on teemaan liittyvää ohjelmaa ja sisältöä:

Hyvinvointiviikko 17.–23.7.
Harrastusviikko 24.–30.7.
Tulevaisuus 31.7.–6.8.
Yhdenvertaisuus 7.–13.8.

Tablet's interface has been created in a graphics program While the rest of the world is busy, a woman is enjoying the silence in the forest. Shot in Valais, Switzerland. "colorful children's handprints on a textured black wall - fragment of a busstop wall in Bali, Indonesia" yogaia hires-80(1)

Viikojen tarkempi päiväkohtainen ohjelmakalenteri vahvistuu kesäkuun lopussa.

Hyvinvointiviikko 17.–23.7.

Suomalainen, asui hän maalaisidyllissä tai kaupungin vilinässä, arvostaa luonnon läheisyyttä. Messujen hyvinvointiteemaviikolla pohdimme alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa millaisia mahdollisuuksia meillä on tuoda luonnon vehreys koteihimme. Paneelikeskustelun vetää Hotelli  Punkaharju yrittäjä Saimi Hoyer.

Harrastusviikko 24.–30.7.

Kodeissa harrastetaan ja puuhastellaan. Toinen messuviikko keskittyy asumisen ja harrastusten yhdistämiseen arjen sujuvuuden varmistamiseksi. Viikko huipentuu joogahaasteeseen, jolloin koko messualue joogaa yhdessä.

Tulevaisuus 31.7.–6.8.

Kolmantena messuviikkona Asuntomessut on foorumi talouden, tekniikan, teknologian ja tulevaisuuden näkymille. Teemaviikko näkyy myös muualla Mikkelissä, kun seminaari Asuntotuotannon hyvä asiakaslaatu pidetään Mikkelin yliopistokampuksella. Seminaarin pääpuhuja on Suomen Pankin johtokunnan jäsen Olli Rehn aiheenaan rahamarkkinakatsaus ja asuntomarkkinat.

Yhdenvertaisuus 7.–13.8.

Onnellinen asuminen kuuluu jokaiselle. Siitä syystä viimeinen messuviikko nostaa keskusteluun asumisen yhdenvertaisuuden ja käynnistää asumisen hyvinvointiin liittyvän ison teon etsimisen Osuuskunta Suomen Asuntomessujen toimesta. Teon etsintä jatkuu läpi syksyn.

Ennakkolippuetu -20% voimassa 13.7. klo 24 asti.

Suunnittele kesälomamatkasi jo nyt ja osta liput ennakkoon >>