Saapuminen

Saapuminen vuoden 2017 Asuntomessuille 

Messupysäköinti ja linja-autokuljetus
Messupysäköintialueelta on maksuton linja-autokuljetus messualueelle. Pysäköintimaksu on 10 – 10,50 euroa riippuen ostopaikasta. Voit ostaa pysäköintilipun etukäteen asuntomessujen lippupalvelusta tai messuportilta. Pysäköintialueelta lipun osto maksaa 15 euroa.

Huom! Asuntomessualueella ei ole yleisöpysäköintiä inva ja ryhmille tarkoitettua bussien jättöaluetta lukuunottamatta. Pysäköintialueen navigaattoriosoite on Vuolingonkatu (ilman numeroa).

Kohdetietoluettelo_kartta

Huomioithan, että eri karttaohjelmat saattavat käyttää eri reittejä riippuen siitä, millainen on puhelimesi käyttöjärjestelmä. Paras tapa löytää perille on seurata tienvarsiopasteita P-alueelle.

Jos käytät navigointijärjestelmää ja karttaohjelmasi antaa sinulle kaksi vaihtoehtoista reittiä, seuraa sitä joka ohjaa sinut tien 13 kautta.

Yksityiskohtaisempi saapumiskartta – Lataa tästä

Junalla tai linja-autolla Mikkelin keskustaan
Matkakeskus sijaitsee keskustan ytimessä ja sieltä on noin 200 metrin kävelymatka Mikkelin torille. Torin kulmalta lähtee suora ja maksuton messubussiyhteys messualueelle. Messualue sijaitsee noin 3 kilometriä Mikkelin keskustasta etelään.

Messulaiva 
Messulaiva liikennöi Mikkelin satamasta messualueelle ja takaisin. Matka kestää puolisen tuntia ja on taatusti elämys!
Messusatama sijaitsee aivan messualueen sisääntuloportin tuntumassa, 500 metrin päässä, Kirkonvarkaudensillan eteläpuoleisella ranta-alueella. Takaisin voi tulla vaikka messubussilla jos laivakyyti molempiin suuntiin ei mahdu aikatauluun.

Aikataulut – katso tästä

laiva-saapuu-tuovilanlahteen

Mikke-juna kulkee Mikkelipuistoon ja takaisin 
Mikkejuna kulkee ainakin torialueen ja Mikkelipuiston välillä. Mikkelipuisto sijaitsee noin puolessavälissä Mikkelin keskustaa ja messualuetta. Puistossa on mallipuutarhojen lisäksi pieni kesäkahvila, ihastuttava puoti, useita leikkialueita, vuokrattava soutuvene sekä suppausta. Mikkelipuiston takana sijaitsevalla harjualueella on myös yksi Mikkelin seudun parhaimmista uimarannoista hyppytorneineen. Mikkelipuistosta on lyhyt kävelymatka messualueelle, reilu kilometri.

 

mikke-juna_sivulle

Kevyenliikenteenväylää pitkin 
Voit tulla myös kävellen tai polkupyörällä. Kevyenliikenteenväylän varrella tulet näkemään sekä tyypillistä Etelä-Savolaista maalaismaisemaa, yllättävää taidetta, että kauniita kukkaketoja. Reitin varrella sijaitsevat myös ihastuttava oheiskohdealueemme; Mikkelipuisto ja Kenkävero. Matkaa on 3 kilometriä/suunta.

Tervetuloa vieraaksemme!