Ryhmät

Tervetuloa Asuntomessuille Mikkeliin 14.7.-13.8.2017

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi Mikkeliin, kesän 2017 Asuntomessuille. Alueella valmistaudutaan messukesään, ja odotammekin kaupunkiin saapuvaksi paljon vieraita, joita haluamme palvella parhaamme mukaan. Olemme koonneet teille messutietoutta ryhmävierailua ajatellen, johon voitte tutustua ryhmävarauksen teon ohessa.

Messuihin liittyvät varaukset kannattaa tehdä ajoissa, jotta ryhmävierailunne sujuisi positiivisissa merkeissä, odotustenne mukaisesti. Ryhmävarauslomake on sivun alhaalla.

Tulkaa siis viihtymään ja viettämään aikaa Asuntomessuille sekä samalla tutustumaan kaupungin upeisiin kohteisiin ja palveluihin. Viettäkäämme siis loistava Asuntomessukesä Mikkelissä 14.7.-13.8.2017!

Lipputietoutta

Asuntomessujen ryhmälippuhinta on 16 €/henkilö (norm. 25 €/henkilö), kun ryhmän koko on vähintään 15 henkilöä. Ryhmälippu edellyttää samanaikaista saapumista messuille. Bussikuski pääsee messuille veloituksetta.

Myös pienemmät ryhmät voivat saada halutessaan lippunsa messualueen lipunmyynnistä yhdessä paketissa. Laskutus onnistuu myös.

Ryhmäliput varataan ennakkoon ja lunastetaan messuportilla sijaitsevalta ryhmälippukassalta numero 6.

Messuesittelyt ryhmille

Tarjoamme ryhmille mahdollisuuden varata lipun hintaan sisältyvän messuesittelyn, joka on kestoltaan joko 10 tai 30 minuuttia.

Oppaan pitämät 10 minuutin esittelyt järjestetään messualueen infopisteellä messuportin läheisyydessä.

30 minuutin esittelyt järjestetään ryhmän koosta riippuen AsukasAreenalla messualueen keskellä tai ryhmätiloissa AsukasAreenan yhteydessä tai läheisyydessä.

Ryhmäesittelyitä järjestetään myös alle 15 hengen ryhmille. Pyydettäessä esittelyt järjestetään myös ruotsiksi tai englanniksi.

Ryhmäkoordinaattori vahvistaa varatun esittelyajan sähköpostilla tai puhelimitse.

Ryhmien ennakkoilmoittautuminen

Sekä ryhmälipun ostavat että asiakaskutsukorteilla tai ennakkoon verkkokaupasta ostetulla messulipulla messuille tulevia ryhmiä pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon.  Ryhmäkoordinaattori vahvistaa vierailun joko sähköpostilla tai puhelimitse.

Ryhmäilmoittautumislomake >>

Ryhmäilmoittautumiset

  • :
    Esittelyajat puolen tunnin välein alkaen klo 10:10. Viimeinen esittelyaika klo 16:30.
  • Katso esittelysisällöt tästä
  • Lisätietoja: Ryhmäkoordinaattori vahvistaa esittelyajan sopivuuden ryhmänne yhteyshenkilölle. Ryhmäkoordinaattori Linda Asikainen puh. 040 129 4914 linda.asikainen@mikkeli.fi
  • Pääsylippujen maksutapa

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ryhmien saapuminen messuille

Pääportin kautta messuille saapuvat ryhmät ilmoittautuvat pääportin ryhmälippukassalla numero 6. Ryhmänvetäjä vahvistaa lopullisen ryhmän koon ja kuittaa laskulle tulevat messuliput. Maksuvälineinä käyvät myös kortit ja käteinen.

Messubussilla saapuvat ryhmät voivat jäädä kyydistä messuportilla. Tilausajobusseille on järjestetty erillinen pysäköintialue messualueen läheisyydessä.

kartta_pieni
Lataa tästä saapumiskartta alueelle

Messualueen ravintolapalvelut

Asuntomessualueen ravintolapalveluista vastaa Casseli Oy. Messualueelta löytyy useita ravintoloita, kahviloita, kioskeja ja pikaruokapaikkoja.

Ryhmät voivat tilata ennakkoon lipukkeita ruokailuun, kahvitteluun tai virvokkeiden nauttimiseen. Varattavissa on myös kabinettitila, jossa ryhmät voivat kokoontua yhteen herkullisen tilausmenun nauttimisen ajaksi. Tarjoilutilaukset: tilaukset@casseli.fi.

Tarjoiluja voidaan tilata myös ryhmäesittelytilaan messuesittelyn aikana lisäveloituksesta.

Casseli_boksi_asuntomessut_2017_450x450px

Majoitustarjous Asuntomessuvieraille

Sokos Hotel Vaakuna tarjoaa Asuntomessuvieraille Mikkelissä majoitustarjouksen, joka vahvistetaan kysyttäessä ja varauksen yhteydessä. Hotelli sijaitsee Mikkelin keskustassa noin kolmen kilometrin päässä messualueesta. Muihin majoitusvaihtoehtoihin voitte tutustua www.visitmikkeli.fi/majoitus.

Klikkaa kuvaa ja katso SuurSavon tarjous

 

 

 

 

 

 

 

Asuntomessujen oheiskohteet Mikkelissä

Kesän 2017 upeat oheiskohteet ovat valmiina palvelemaan kesän messuvieraita upeine tuotteineen ja palveluineen kesäisessä miljöössä. Voitte tutustua näihin kohteisiin Asuntomessuvierailun ohessa oman aikataulunne mukaisesti. Teemme sivuillemme huhtikuun aikana pakettiehdotuksia, joita voitte käyttää apuna suunnitellessanne messuvierailua ryhmänne kanssa.

Kenkäveron kaunis miljöö, puutarha, historiallisesti arvokkaat rakennukset, näyttelyt sekä ostosmahdollisuudet tekevät tunnelmallisesta Kenkäverosta oivan asuntomessujen oheiskohteen myös ryhmille. Pappilaravintolassa voitte nauttia esim. herkullisesta lähiruokabu­feesta tai illallisesta. Asiakaspaikkoja ravintolassa on 170, joten tilaa riittää isommillekin ryhmille. Ravintola muodostuu useammasta kammarista, joten ryhmällenne voimme varata halutessanne oman tilan. Suurin yhtenäinen tila on pappilan sali, jossa asiakaspaikkoja 50 hengelle. A-oikeudet. Pihapiirissä Saimaan rannalla on myös rantasauna, jossa on 30 hengen kokoustilat ja 10 hengen sauna. (Kenkävero sijaitsee messureitin varrella, noin kahden kilometrin päässä messualueesta.)

Kulttuuritalo Tempo on ainutlaatuinen tapahtumatalo, jonka historiallisissa mutta moderneissa tiloissa voi nauttia herkullisesta ja laadukkaasta buffet- sekä à la carte-ruuasta, tutustua opastetusti talon pitkään ja värikkääseen historiaan sekä rentoutua aurinkoisella terassilla tai vaikkapa saunan löylyissä. (Kulttuuritalo Tempo sijaitsee Mikkelin keskustassa, Naisvuoren kesäteatterin tuntumassa.)

Mikkelipuistosta löydät tuhat ja yksi ideaa omien piha- ja puutarhaunelmiesi toteutukseen. Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan Mikkelipuiston kiireettömästä tunnelmasta kasvukauden mukaisesti muuntuvissa puutarhoissa. Mikkelipuistossa on yritysten ja yhteisöjen suunnittelemia ja rakentamia mallipuutarhoja tuotteineen, kasveineen ja ideoineen. Ideat unelmapuutarhasi toteutukseen saat ilmaiseksi, sillä Mikkelipuistoon on vapaa pääsy. (Mikkelipuisto sijaitsee messureitin varrella, noin kahden kilometrin päässä messualueesta ja on aivan Kenkäveron tuntumassa.)

Oheiskohteiden päiväohjelmaehdotus ryhmille

logo_kenkavero_150

tempon logo

Mikkelipuistologo