Saapuminen

Saapuminen vuoden 2017 Asuntomessuille 

Messupysäköinti ja linja-autokuljetus
Messupysäköintialueelta messuvieraat kuljetetaan linja-autoilla keskustan kautta messualueelle ja takaisin. Asuntomessualueella ei ole yleisöpysäköintiä. Pysäköintialueen navigaattoriosoite on Vuolingonkatu – kartta_yleisesite_takasivu

Ajattelitko tulla junalla?
Rautatieasema sijaitsee ydinkeskustassa ja sieltä on noin 200 metrin kävelymatka Mikkelin torille, josta on 3 kilometriä Mikkelin messualueelle. Pidämme huolen siitä, että löydät juna-asemalta keskustaan ja edelleen bussipysäkille joten voit huoletta tulla messuille myös junalla.

Linja-autolla?
Keskustassa sijaitsevalle kaukoliikenteen linja-autoasemalle saapuu vuoroja joka puolelta Suomea, suurimmista kaupungeista muutaman tunnin välein.

Messulaiva 
Messulaiva liikennöi Mikkelin satamasta messualueelle ja takaisin. Matka kestää puolisen tuntia ja on taatusti elämys!
Messusatama sijaitsee aivan messualueen sisääntuloportin tuntumassa, 500 metrin päässä, Kirkonvarkaudensillan etelöpuoleisella ranta-alueella. Takaisin voi tulla vaikka messubussilla jos laivakyyti molempiin suuntiin ei mahdu aikatauluun.

laiva-saapuu-tuovilanlahteen

Mikke-juna kulkee Mikkelipuistoon ja takaisin 
Mikkejuna kulkee ainakin torialueen ja Mikkelipuiston välillä. Mikkelipuisto sijaitsee noin puolessavälissä Mikkelin keskustaa ja messualuetta. Puistossa on mallipuutarhojen lisäksi pieni kesäkahvila, ihastuttava puoti, useita leikkialueita, vuokrattava soutuvene sekä suppausta. Mikkelipuiston takana sijaitsevalla harjualueella on myös yksi Mikkelin seudun parhaimmista uimarannoista hyppytorneineen. Mikkelipuistosta on lyhyt kävelymatka messualueelle, reilu kilometri.

 

mikke-juna_sivulle

Kevyenliikenteenväylää pitkin 
Voit tulla myös kävellen tai polkupyörällä. Kevyenliikenteenväylän varrella tulet näkemään sekä tyypillistä Etelä-Savolaista maalaismaisemaa, yllättävää taidetta, että kauniita kukkaketoja. Reitin varrella sijaitsevat myös ihastuttava oheiskohdealueemme; Mikkelipuisto ja Kenkävero. Matkaa on 3 kilometriä/suunta.

Tervetuloa vieraaksemme!