Messublogit

Tutustu Seinäjoen messublogeihin!

Asuntomessuheppailua

Voiko nainen rakennuttaa yksin talon? Onko mitään järkeä rakennuttaa omaa unelmataloaan asuntomessualueelle? Ja onko edes ylipäätään järkevää asua Seinäjoella? Riittäkö aika sekä oman hevosen kanssa touhuiluun että rakennuttamiseen? Blogissa seurataan Ainoakodin rakentamista asuntomessualueelle Seinäjoelle, ja rakennuttajan ja hänen suomenhevosruunansa Jekun touhuja.

Tutustu blogiin >

Keittiömaailman Suola ja pippuri

Tässä blogissa seurataan nelihenkisen perheen kodin rakentumista Seinäjoen Pruukinrantaan. Talon suunnittelun lähtökohtina olivat aktiivisen perheen tarpeet.

Tutustu blogiin >

Talo Nuukan tarinaa

Talo Nuukan ulkomuoto on konstailematon ja selkeä, ikään kuin moderni versio rintamamiestalosta. Keskeinen tila on pohjalaisen tuvan uusi versio, joka yhdistää talon molemmat kerrokset oleskeluun, ruokailuun ja yhdessäoloon. Rakentamisessa ja suunnittelussa pyritään hyödyntämään mahdollisuudet kierrätettyjen materiaalien käyttöön, nykyaikaisen kodin voi tehdä myös luontoa ja lompakkoa ajatellen. Talon runko on uusiutuvaa puuta ja eristeet kierrätettyä sanomalehtipaperia. Tontin alkuperäinen tila pyritään säilyttämään niin pitkälti kuin mahdollista.

Tutustu blogiin >

HP Parviaisen messublogi

HP Parviainen rakentaa kotiaan Seinäjoen messualueelle Pruukinrantaan.

Seuraa HP:n rakennusaikaisia mietteitä ja kommelluksia Meillä Kotona-blogissa!

Tutustu blogiin >

Seuraa Riihen jälleenrakennusta

Riihen rakentajaperhe aloitti tammikuussa messupäiväkirjan Deko-lehdessä. Voit seurata messupäiväkirjaa ja Riihen jälleenrakennusta täältä.

Z-blogi

Seinäjoen kaupunginteatteri tekee uuden aluevaltauksen: suunnittelijat Riikka Aurasmaa ja Leena Rintala sisustavat Lainahöyhenissä-komediamusikaalin päätähdelle, upealle kabareediiva Zazalle, asunnon Seinäjoen Asuntomessuille. Seuraa Zazan asunnon valmistumista Z-blogissa!

Tutustu blogiin >

Widgrenin pohjalaistalo – Italianpunainen paritupa

Seinäjoella Ylistaron Kitinojalla on perinnekylä, jonka tonteille rakentuu perinteisiä pohjalaistaloja. Perinnekylässä messuvieraat voivat tutustua Widgrenin taloon, joka on messujen toinen oheiskohde. Talo on rakennettu noin vuonna 1850 Närpiöön, josta se on siirretty Kitinojalle.

Tutustu blogiin >