Ryhmät

Tervetuloa Asuntomessuille Mikkeliin 14.7.-13.8.2017

Asuntomessuille Mikkeliin voi ostaa myös ryhmälippuja. Lipun hinta vähintään 15 henkilön ryhmille on 16 €/henkilö (norm. 25 €/henkilö). Ryhmälippu edellyttää samanaikaista saapumista messuille.

Myös pienemmät ryhmät voivat saada halutessaan lippunsa messualueen lipunmyynnistä yhdessä paketissa. Laskutus onnistuu myös.

Ryhmäliput lunastetaan messuportilla sijaitsevalta ryhmälippukassalta numero 6.

Ryhmien ennakkoilmoittautuminen

Sekä ryhmälipun ostavat että asiakaskutsukorteilla tai ennakkoon verkkokaupasta ostetulla messulipulla messuille tulevia ryhmiä pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon.  Ryhmäkoordinaattori vahvistaa vierailun joko sähköpostilla tai puhelimitse.

Ryhmäilmoittautumislomake >>

Ryhmäilmoittautumiset

  • :
    Esittelyajat puolen tunnin välein alkaen klo 10:10. Viimeinen esittelyaika klo 16:30.
  • Katso esittelysisällöt tästä
  • Lisätietoja: Ryhmäkoordinaattori vahvistaa esittelyajan sopivuuden ryhmänne yhteyshenkilölle. Ryhmäkoordinaattori Linda Asikainen puh. 040 129 4914 linda.asikainen@mikkeli.fi
  • Pääsylippujen maksutapa

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Messuesittelyt ryhmille

Ryhmien on mahdollista varata itselleen ilmainen messuesittely. Ryhmät voivat valita halutessaan joko 10 minuuttia tai 30 minuuttia kestävän messuesittelyn.

Oppaan pitämät 10 minuutin esittelyt järjestetään messualueen infopisteellä messuportin läheisyydessä.

30 minuutin esittelyt järjestetään ryhmän koosta riippuen AsukasAreenalla messualueen keskellä tai ryhmätiloissa AsukasAreenan yhteydessä tai läheisyydessä.

Ryhmäesittelyitä järjestetään myös alle 15 hengen ryhmille. Pyydettäessä esittelyt järjestetään myös ruotsiksi tai englanniksi.

Ryhmäkoordinaattori vahvistaa varatun esittelyajan sähköpostilla tai puhelimitse.

Ryhmien saapuminen messuillePääportin kautta messuille saapuvat ryhmät ilmoittautuvat pääportin ryhmälippukassalla numero 6. Ryhmänvetäjä vahvistaa lopullisen ryhmän koon ja kuittaa laskulle tulevat messuliput. Maksuvälineinä käyvät myös kortit ja käteinen.

Messubussilla saapuvat ryhmät voivat jäädä kyydistä messuportilla. Tilausajobusseille on järjestetty erillinen pysäköintialue messualueen läheisyydessä.

Ravintolapalvelut ryhmille

Asuntomessualueen ravintolapalveluista vastaa Casseli Oy. Messualueelta löytyy useita ravintoloita, kahviloita, kioskeja ja pikaruokapaikkoja.

Ryhmät voivat tilata ennakkoon lipukkeita ruokailuun, kahvitteluun tai virvokkeiden nauttimiseen. Varattavissa on myös kabinettitila, jossa ryhmät voivat kokoontua yhteen herkullisen tilausmenun nauttimisen ajaksi. Tarjoilutilaukset: tilaukset@casseli.fi.

aluekarttaa-27-10
Tulosta yllä oleva kartta itsellesi

 

 

 

 

 

 

Lisätietoja:
Linda Asikainen
ryhmäkoordinaattori
puh. 040 129 4914