Messutalot ja kohdetietoluettelo

kuva_villa Saimaanhelmi_kohde 8Modernia suunnittelua, asumisen ja viihtyisyyden ehdoilla
Neljä erilaista ja erihintaista korttelialuetta ovat houkutelleet asukkaikseen hyvin erilaisissa elämäntilanteissa olevia perheitä. Messuvieraan kannalta se tarkoittaa sitä, että alueella on esillä monenlaisiin elämäntilanteisiin soveltuvia asumismuotoja.

Itse messualue, asuinalueen rakentamisen aikaiset teemat sekä sijainti kaupungin palveluiden kupeessa ilmentää hyvin messuvuoden teemaa, jossa pureudutaan siihen – millaisia vaikutuksia asumisella on ihmisen hyvinvointiin.

Mikkeliin rakentuvat messukodit ovat nyt ensimmäistä kertaa esillä alla esitellyssä kohdetietoluettelossa. Julkaisu on tarkoitettu pääsääntöisesti toimittajien käyttöön taustamateriaaliksi. Aineistoa ei saa käyttää luettelomaisesti eikä henkilötietoja julkaista ilman henkilöiden lupaa. Kohdetietoluettelo perustuu rakennuttajilta ja näytteilleasettajilta saatuihin tietoihin, jotka ovat tilanteen 10.1.2017 mukaisia ja muutokset ovat mahdollisia. Kohdetietoluettelo on katsottavissa tästä: kohdetietoluettelo

Luettelo löytyy Issuu-versiona myös Mikkelin kaupungin sivuilta, osoitteesta www.mikkeli.fi/asuntomessut

Viralliset messuluettelot ilmestyvät heinäkuussa
Otavamedian julkaisemat viralliset messuluettelot ilmestyvät lehtipisteisin tiistaina 5.7.2017.  Dekossa julkaistaan sisustusluettelo ja TM Rakennusmaailmassa pureudutaan kohteiden teknisiin yksityiskohtiin.

Viralliset messuluettelot toimivat tietopankkina, inspiraation lähteenä ja lukunautintona niin messuvieraalle kuin nojatuolinautiskelijallekin ennen tai jälkeen messukäynnin.

Tervetuloa Asuntomessuille Mikkeliin 14.7.-13.8.2017!
Lippukauppaan tästä