Asuntomessujen viralliset yhteistyökumppanit julkaisevat asuntomessuihin liittyvää sisältöä useissa eri julkaisuissa. Jos haluat hyödyntää asuntomessujen kävijöitä markkinoinnissasi, voit hankkia ilmoitustilaa mm. seuraavista julkaisuista:

OTAVAMEDIA OY

Viralliset messuluettelot ovat myynnissä myös Asuntomessuilla. Lue lisää Otavamedian Asuntomessujen mediaratkaisuista.

  • Otavamedian tekee, tuottaa ja julkaisee Asuntomessujen molemmat viralliset messuluettelot (Deko ja TM Rakennusmaailma), jotka ovat myynnissä myös messuilla koko messujen ajan.
  • TM Rakennusmaailma nro 6, ilm. 27.6. Asuntomessujen virallinen messuluettelo
    TM Rakennusmaailmassa esitellään mm. kaikki asuntomessukohteet: asuntojen pohjapiirrokset, valokuvia, tonttiesittelyt pihasuunnitelmineen. TM Rakennusmaailmasta jaetaan 50000 kpl:een lisäpainos rakentamisesta ja remontoimisesta kiinnostuneille
  • Deko nro 7, ilm. 27.6. Asuntomessujen virallinen sisustusluettelo
    Deko esittelee mm. messualueen kartan, kaikkien kohteiden pohjapiirustukset, sisustusideat ja – Dekosta jaetaan 50 000 kpl:een lisäpainos sisustamisesta kiinnostuneille.

Asuntomessut näkyvät myös monessa muussa Otavamedian julkaisussa

  • Kotiliesi nro 14, ilm. 5.7.Kotiliesi Sisustus. Sisustuksen ja asumisen erikoisnumero. Porin Asuntomessujen kiinnostavimmat kohteet.
  • Anna nro 28, ilm. 12.7. Suuri Asuntomessunumero. Upeista kohteista vinkkejä omaan kotiin. Numerosta 28 tehdään lisäksi 50 000 kpl lisäjakelu asumisesta kiinnostuneille. Numeroon 29, ilm. 20.7. tehdään lisää ekstrapoimintoja Asuntomessuilta.
  • Viva nro 6, ilm. 31.5., maininta messuista menovinkkipalstalla sekä nrossa 7, ilm. 5.7. Neljän sivun juttu senioripariskunnasta, joka muuttaa messukotiin.

Kaksplus nro 6, ilm. 11.7. poimintoja Asuntomessuilta

ALMA MEDIA OY / SATAKUNNAN KANSA

SUPERKESÄ-PAKETTI: Kattava näkyvyys kesän erikoislehdissä  – Osta 3 ilmoitusta, maksa 2!

Asuntomessut -lehti – julkaisu 5.7.

https://mainosmyynti.satakunnankansa.fi/tuotteet/asuntomessut-lehti/

Satakunnan Kansa on Suomen Asuntomessujen virallinen kumppani. Sen kunniaksi teemme Porin Asuntomessujen ja Visit Porin kanssa yhteistyössä lehden, joka johdattaa lukijan suoraan messutunnelmaan. Luvassa on tietoa ja tarinoita, joiden siivittämänä messureissusta tulee entistäkin parempi. Ja jos lukija ei messuille jostain syystä ehdi, niin tämän lehden lukemalla tuntuu kuin olisi paikalla käynyt.

Asuntomessut -lehdellä on 209 000 lukijaa, lisäksi lehden saa messuilta mukaansa 100 000 – 200 000 arvioitua messukävijää. Mainosvaraukset ja tehtävät aineistot ke 20.6. mennessä

Superheinäkuu – julkaisu 20.6.

https://mainosmyynti.satakunnankansa.fi/tuotteet/superheinakuu/

Porin kesä on täynnä uskomattoman hienoja tapahtumia, jotka houkuttelevat vieraita koko Suomesta ja sen ulkopuoleltakin. Satakunnan Kansa kokoaa kesän tapahtumat samaan pakettiin ja vie lukijat jo etukäteen kesän parhaisiin tunnelmiin. Superheinäkuu jaetaan sekä Satakunnan Kansan että Porilaisen välissä, sillä on 225 000 lukijaa. Mainosvaraukset ja tehtävät aineistot pe 8.6. mennessä.

Kesä & menot – julkaisu 29.5.

https://mainosmyynti.satakunnankansa.fi/tuotteet/teemat/kesa-menot/

Satakunta on tapahtumamaakunta. Se on myös saunamaakunta, kulttuurimaakunta ja ruokamaakunta, täynnä kiinnostavia ihmisiä ja elämyksiä, paljon kivaa tekemistä ja mielenkiintoista näkemistä.

Alman Satakunnan lehtien yhteinen, odotettu Kesä & menot -teemalehti listaa lukijoiden iloksi kiinnostavia kesätapahtumia ja tarjoaa tärppejä mukavista kesäpuuhista ympäri Satakuntaa. Laajan jakelun lisäksi lehteä jaetaan paikoissa, joissa satakuntalaiset aktiivisesti liikkuvat. Kesä & menot on luettavissa myös näköislehtenä Satakunnan Kansan sovelluksessa. Lehti on myös jaossa lukuisissa matkailukohteissa ja kauppakeskuksissa ympäri Satakuntaa. Lehden jakelumäärä on yhteensä 110 000 kpl.

Mainosvaraukset ja tehtävät aineistot pe 18.5. mennessä.

 

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Otavamedia Oy

Marja Tuovinen

puh. 040-5415 781

marja.tuovinen@otava.fi

Kaakon Viestintä

Mika Leppäaho

puh. 0440 350 211

mika.leppaaho@kaakonviestinta.fi