Asuntomessujen viralliset yhteistyökumppanit julkaisevat asuntomessuihin liittyvää sisältöä useissa eri julkaisuissa. Jos haluat hyödyntää asuntomessujen kävijöitä markkinoinnissasi, voit hankkia ilmoitustilaa mm. seuraavista julkaisuista:

OTAVAMEDIA OY

Viralliset messuluettelot ovat myynnissä myös Asuntomessuilla. Lue lisää Otavamedian Asuntomessujen mediaratkaisuista.

  • Otavamedian tekee, tuottaa ja julkaisee Asuntomessujen molemmat viralliset messuluettelot (Deko ja TM Rakennusmaailma), jotka ovat myynnissä myös messuilla koko messujen ajan.

Asuntomessut näkyvät myös monessa muussa Otavamedian julkaisussa

  • Kotiliesi nro 14, ilm. 5.7. Kotiliesi Sisustus. Sisustuksen ja asumisen erikoisnumero. Kouvolan Asuntomessujen kiinnostavimmat kohteet.
  • Anna nro 28, ilm. 12.7. Suuri Asuntomessunumero. Upeista kohteista vinkkejä omaan kotiin. Numerosta 28 tehdään lisäksi 50 000 kpl lisäjakelu asumisesta kiinnostuneille. Numeroon 29, ilm. 20.7. tehdään lisää ekstrapoimintoja Asuntomessuilta.
  • Viva nro 6, ilm. 31.5., maininta messuista menovinkkipalstalla sekä nrossa 7, ilm. 5.7. Neljän sivun juttu senioripariskunnasta, joka muuttaa messukotiin.

Kaksplus nro 6, ilm. 11.7. poimintoja Asuntomessuilta

Kaakon Viestintä

Asuntomessulehti

Kouvolan Sanomien virallinen Asuntomessulehti tavoittaa sekä kymenlaaksolaiset että runsaan asuntomessuyleisön! Yhteistyössä Suomen Asuntomessujen kanssa toteutettava asuntomessulehti ilmestyy 11.7. Asuntomessulehti on tuhti juttupaketti asuntomessuista ja ihmisistä messujen takana. Asuntomessulehti jaetaan Kymenlaaksossa Kouvolan Sanomien ja Kymen Sanomien tilaajille sekä Kouvolan ja Kotkan varhaisjakelualueiden ei tilaaja-talouksille. Lisäksi lehti on jaossa asuntomessuilla sekä luettavissa Kouvolan Sanomien ja Kymen Sanomien verkkopalveluissa. Asuntomessulehden jakelumäärä on 100 000 kappaletta. Mainosvaraukset 26.6.2019 menness

https://yritysasiakkaat.kaakonviestinta.fi/asuntomessulehti/

Kesälehti

Kesälehden avulla tavoitat kaikki Kymenlaakson taloudet! Kesälehti ilmestyy Kymenlaaksossa viikolla 22. Lehti sisältää mm. oman osion kesän Asuntomessuista Kouvolassa. Kesälehti jaetaan Kouvolan Sanomien ja Kymen Sanomien tilaajien lisäksi myös kaikkiin ei tilaaja-talouksiin Kymenlaakson varhaisjakelualueilla viikon 22 aikana. Lehteä on myös jaossa maksutta noutopisteissä koko kesän ajan. Lisäksi kesälehti on luettavissa Kouvolan Sanomien ja Kymen Sanomien verkkopalveluissa syksyyn asti. Lehden painos on 100 000 kappaletta. Mainosvaraukset 10.5.2019 mennessä.
Koko Kaakkois-Suomen tavoitat yhdistämällä kampanjaasi myös Etelä-Karjalassa ja Etelä-Savossa ilmestyvät kesälehdet.

https://yritysasiakkaat.kaakonviestinta.fi/kesalehti-2019/

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Otavamedia Oy

Ann-Mari Lehtonen

+358 50 328 6206

ann-mari.lehtonen@otava.fi

Kaakon Viestintä

Arttu Salmi

+358 44 751 7468

arttu.salmi@kaakonviestinta.fi