Aikaa on mennyt…ehkä liikaakin

katolta

Nyt aikaa on kulunut liiankin kanssa. Aikaa ei ole jäänyt blogin kirjoittamiseen, eikä paljon muuhunkaan. Rakentaja rajujen elämä on täysin keskittynyt sisätilojen edistämiseen ja sisustusratkaisujen suunnitteluun sekä messurakentamisen liittyviin ”kirjallisiin” hommiin ja tarjous kyselyihin jne. Mieheni Pasi, siirtyi siistiin sisätöihin vieraan palvelukseen ja mä sain virallisen pestin työmaalta.

Edellisen blogin jälkeen on tapahtunut paljon. Tällä aikaa on saatu talo ulkoa päin lähes valmiiksi ja sisältä pinnat vailla kiintokalusteita ja viimeistelyä. Nyt on laatoittaja töissä ja muutama wc jo valmiina. Maalatut pinnat odottavat viimeitelyä. Parketti asennettuna, takkasydän paikoillaan, laipiot valmiina, lamput asennettuna sekä sauna vailla lauteita.

takka aatu ja lamput saunan paperi

karsikoilta päinolli

Tämän aikana mitä kaikkea olenkaan oppinut ja kokenut, sitä lienee aika ihmetellä.

Kun raksahommat aloitin täysipäiväisesti, mietin, että miten tässä miesten maailmassa selviäisin. No omasta mielestä hyvin, mutta voihan se vastapelurilta muullekin näyttää. Kyllä mulle ja mun älyttömille ideoille on monta kertaa naurettu, mutta joskus lienee apuakin on ollut, niin ideoista kuin avustakin. Tää on ollut loistavaa aikaa.

Tällä aikaa raksalla olen oppinut villoittamaan, levyttämään, sirkkelöimään, ampumaan naulapyssyllä, ottamaan korkoja, paneloimaan kattoja ja monia, monia muita asioita, puhumattakaan päätöksen teon nopeudesta. Nyt ei ole aikaa mietiskellä!

Nyt ollaan päästy jo ulkohommiin taas, mutta onneksi aurinkokin jo lämmittää. Eilen saatiin ensimmäisen terassin runkopuut paikoilleen. Mielenkiintoista touhua. Älyttömästi täytyy miettiä ja ottaa korkoja että lopputulos on kohdillaan. Onneksi meillä on tarkka ja ammattitaitoinen timpuri, piällysmies Upa. Mikäs tässä on ollessa apupoikana.

talo terassi 3 terassi1 upa terassi2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *