Sitä kyllä ihmettelen….

20161007_115013_resized

Tällä viikolla on sokkelit ja viisteet muurattu sekä vähän jo tasoteltu.Perjantain viettoon päästiin jo klo 12. Sitä kyllä ihmettelen….


SITÄ KYLLÄ IHMETTELEN miten paljon asioita pitää päättää nyt jo tässä vaiheessa. Eihän talossa ole vasta kun sokkeli muurattu. Ihmettelen sitä, että nyt pitäisi tietää mihin pistorasia tulee ja minne LVI-koneet sijoitetaan, halutaanko ilmastointi tai millainen keittiö olisi juuri meille sopiva, puhumattakaan talotehtaan kaikista kysymyksistä. Yksi suurimmista ihmetyksistä on se, että kaikki vaikuttaa kaikkeen!!!!

Muuten pakko vielä ihmetellä sitäkin, miten paljon vievät tilaa kaikki sähkökeskukset, jakopäätukit, ilmastointilaitteet, radon-putket, LVI-koneet ja ties mitä muuta niitä kaikkia olikaan. Näiden kaikkien ihanuuksien ansiosta me jouduttiin luopumaan saunatuvan ”aamiaskaapista”.  NÄMÄ kaikki laitteet ja koneet halusivat päästä juuri sinne. No, toivottavasti sinne mahtuu edes pieni jääkaappi, tai cuuleri ainaskin.

 

20160930_120617_resized

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joka tapauksessa, paljon on ihmeteltävää ja paljon varmasti tulee vielä eteen. Nyt ei enää kuitenkaan ihmetellä keittiötä, vaan päätös siitä on tehty. Puustellin valikoimista löytyi meille mieluiset tuotteet ja palvelu on mitä loistavinta. Kiitos siitä kuuluu Pia Brigatille, joka auliisti on kuunnellut jokaisen toiveeni ja haaveeni, ihmettelemättä niitä sen enempää. Nyt projekti jatkuu muihin huoneisiin joihin rakennellaan kiintokalusteista”huonekaluja”.

Lopuks on pakko ihmetellä sitä, että miten yhdessä päivässä siististä autosta tulee tällainen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *