Oulu – visiitillä yhteistyökumppaneiden luona

Mammuttikotien pääkonttori Kiimingissä.

 

Vihdoin ja viimein on rakennusluvat taskussa ja kuokka isketty maahan. Mahtava rakennustiimimme kirvesmies Upa Vänttinen, kaivinkonekuski Pekka Paalanen ja apupoika Pasi pääsivät pohjatöiden kimppuun. Siitä se talon rakentaminen alkaa.

Torstaina auto starttasi kohti Oulua jossa päänäytteilleasettaja ja talotehtaamme Mammuttikoti http://www.mammuttikoti.fi/ sijaitsee. Viiden tunnin istumisen jälkeen Oulu häämötti ja hotellikin löytyi keskustasta. Maittava illallinen, maha täyteen ja lampaita ei sitten tarvinnutkaan laskea.

Aamulla suuntasimme Mammuttikotien pääkonttoriin Ylikiiminkiin. Tällä leveysasteella matkat ovatkin pidempiä ja metsää sekä suota riittää. Oli mukava tutustua ihmisiin joiden kanssa on ollut aikaisemmin vain puhelimitse ja sähköpostin välityksellä yhteydessä. Tapaamisella Jyrki Koposen, Pauli Hämäläisen ja Riitta Isolan kanssa kävimme läpi talomme tilausvahvistuksen kohta kohdalta. Yksi suurimmasta asioista jota mietimme, oli kannattaako ulkolaudat ottaa pohjamaalattuna vai 1-2 kertaa maalattuna. Mitä se tarkoittaisi rahassa ja ajassa? Se jäi selvityksen alle.

Mammuttikodeilta suuntasimme Profinin ikkuna- ja ovitehtaalle http://profin.fi/ . Täällä pohjoisessa 90 km:n matka osoittautui normaaliksi kyläreissuksi. Porot potkivat tien vieressä ja ruska näytti kauniit puolemme meille.

20160923_113014_resized
Pasi ihmettelee liukolasiseinän nostomekanismia. Kuvassa mukana Riitta Isola, Grigory Semin ja Pauli Hämäläinen.

Profinin tehtaalla meillä oli vieraanvarainen vastaanotto, isäntänä toimi myyntipäällikkö Grigory Semin. Meille esiteltiin kaikki Profinin tuotteet jotka kotiimme tulee lasiliukuseinät, DK-ikkunat ja –ovet, kiinteät ikkunat ja ulko-ovet. DK-ikkunat ja ovet ovat siis kippitoiminnolla olevia tuotteita. Tämä oli meille yksi tärkeä toiminto joka toivottiin muutamiin oviin ja ikkunoihin. Profin oli yksi harvoista toimittajista joilta tämä löytyi.

Päivä oli todella vaivansa väärti. Saimme nähdä paljon tuotteita jotka meille tulee. Valita juuri sellaisen vetimen jonka haluamme, nähdä livenä karmien värit, miettiä terassien kattojen laudoituksen ja ehkäpä jopa luomaan jotakin uutta, joka nähdään messuilla kohteessa KOTIKONTTI.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *