Uutta asuinaluetta rakentamassa

801-10-C13_muokattu

Kirkonvarkauden uuden asuinalueen  lähtökohtana on ollut Saimaan vesistön hyödyntäminen sekä alueen tarjoamien luontoarvojen ja ympärivuotisten liikuntamahdollisuuksien sitominen toimivaksi kokonaisuudeksi. Puusto tarjoaa suojaa ja tuo vehreyttä, mutta viihtyisyyttä tukeva aluesuunnittelu varmistaa sen, että myös Saimaanselkä näkyy lähes joka tontille. Viitasammakon vuoksi ranta-alueella säilytetään rantakasvillisuus ja liito-oraville jätetään mahdollisimman paljon puita. Tämä on myös viihtyisyystekijä ja takaa puustoisen asuinalueen.

Uusi asuinalue on osa laajempaa asunto-ohjelmaa, jonka mukaisesti Mikkelin kaupunki laajenee asuntomessurakentamisen myötä Saimaan rantaa pitkin etelän suuntaan. Kansainvälisestikin harvinainen kokonaisuus tarjoaa ympäristöystävällisestä asumisesta ja yrittämisestä haaveileville mahdollisuuden toteuttaa unelmiaan!

Lue lisää Saimaansivu-kokonaisuudesta täällä

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *